Ozlemmm3535 Umutlandırmak istemiyorum benim başıma geldi diye herkeste öyle olacak diye bir şey yok ama ihtimal yani gecikmeye devam edersen 1 hafta sonra yine kan ver. Geç yumurtlama yaşamışsan ve geç döllenme olmuşsa falan olabilir yani. Gebelik şüphem ve belirtilerim vardı ama evde yaptığım testler negatif çıktı ama regl olmamaya gecikmeye devam ettim. 14. gecikme günümde sağlık ocağında kan verdim sonuç negatif 0.100 çıktı. Vücuduma olan güvenim sarsıldı bu kadar belirtiye rağmen negatif olduğu için. Hatta 14 günlük gecikmede olsa kanda çıkardı yükselmesi imkansız , bekleme bir ab önce regl söktürücü kullan kurtul önündeki ayı değerlendir falan dedi herkes ana ben dinlemedim bekledim. İyi ki de beklemişim. Reglimi beklemeye başladım ama hâlâ belirtilerim devam etti ve gecikmeye devam ettim aradan bir hafta geçince kan testinden, yani 22. gecikme günümde evde iki test yaptım ikisi de pozitif çıktı inanamadım kan verdim sonuç pozitif 163,60 çıktı hamileymişim. Geç yumurtlama yaşamışım ve dolayısıyla da geç döllenme olmuş. Regl söktürücü kullan yükselmesi imkansız diyenleri dinleseydim bebeğim düşmüştü, bir canın vebaline giriyorlardı az daha haberleri yok. Allah gönlüne göre versin inşallah canım 🌸🤲🏻