merveyagizz Gul1402 maalesef sonrasında bana olumsuz bi örnek anlattı ve bu durum benim hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca renkli ultrason falan hiç açmıyor o kadar pahalı ücretini ödüyoruz. Daha güzel bi doktor bulduğumu düşünüyorum 😌
Baloglus Gul1402 Randevu gününü beklerken birşey sormak için yazmıştım ama muayene oldum teşekkürler ☺️
Gul1402 merveyagizz renkli ultrasonj sadece detaylida açıyor. Ya cok şaşırdım olumsuz örnek vermesine. Ne gibi olumsuz örnekti acaba. Şimdi kime gidiyorsunuz peki
merveyagizz Gul1402 Her testi normal çıkıp down sendromlu bi bebek dünyaya getiren anneden bahsetti, annenin çok ağladığını vs. Şok oldum gerçekten. Elçim Bayrak’a gidiyorum çok şükür çok memnunum keşke en baştan ona gitseymişim dedim
Drysvrucr Bir keresinde rica etmiştim bana detaylı harici renkli ultrason göstermişti. Çok seviyorum çok memnun kalmıştım ben
Baloglus Benimde 2. Bebeğim olacaktı. İlk doğumumu onda yapmıştım bende çok memnundum. Randevu gününe kadar hangi folik asiti kullanacağımı bilemediğim için yazmıştım. Teşekkür ederim kızlar cevaplarınız için. Ben bebeğimi kaybettim maalesef.