Nurellaaaaaaa1212 Birbenbirbebek bu yüzden kızlar yeni doğum yapan ya da yapacak olanlar bebeklikten savunmayı bakın vurmayı demiyorum kendini savunmayı öğretin. Gerekirse zarar gördüğünde hırcın olsun ama olsun. Büyüyünce sıkıntı yaşarsınız bu bacılarınızdan uyarması
mervemurat16 Muzikcianne eşimin kuzeninin oğlu kızımın yanağını sıkarken yakaladım çoçuk 4 yaşında bizimki 16 aylık kızım ağlayamasıda ben tabi şarterler attı bağırsam kızımda korkacak dedim oğlana yaptığını gördüm niye sıktın bak canı yandı dedim annesi özür falan diledi ama çocuk biliyorum tabi içten içe içimde kopan fırtınayı anlatamam
SudeNazz9 Nurellaaaaaaa1212 Suçlu değilsin hepimiz doğru düzgün çocuk yetistirmeyi bilsek problem kalmayacak Bir anne nasıl böyle bir cevap verebiliyo anlamıyorum “o da vursun” 😖 Yani herkes birbirini vurup kırsın o zaman tövbe Yarabbim! Ne insanlara kaldık!
Muzikcianne Annem kardeşimde de yaptı o hatayı maalesef, dayak yemişti okulda sen neden vurmadın dedi “canı acır” dedi ve asla bu huyunu değiştiremiyoruz şimdi 15 yaşında bir genç kız
Sevdece Muzikcianne ufak tefek şeylerin disinda, kızımı kendisinden kucuk bir erkek çocuğu mahvetti tabiri caizse. o kadar anlık yapti ki gözünün onunde ve yüzünde iki üç yerde tırnak iziyle döndük bir daha da görüşmedim aileyle ilk defa tanisiyorduk. ilk ve son oldu.
Guzelanne56 Muzikcianne vurmadı henüz küçük kızım ama ileride illaki böyle şeyler yaşanır diye düşünüyorum önemli olan çocuğun ne yaptığı değil o da çocuk benim de küçük çocuğum var nasıl bir çocuk olacak bilmiyorum önemli olan annesinin tutumu eğer ki çocuğuma vurmaya kalktığı zaman annesi gelip güzel bir dille vurmaması gerektiğini anlatırsan amenna ama anlatmazsa uzaktan çocuğuma vuruşunu seyrederse ben de annesini döverim valla
sendekimsinnn Nurellaaaaaaa1212 ee yani tabiki keşke güzel bi hakkından gelseydin bacım vallahi böylelerine ne yapsan hak
Nurellaaaaaaa1212 sendekimsinnn yavrum ne yapiyim ki dayaktan anlar anaları da işte o da benim mizacımda yok öyle büyümedim
[silindi] Muzikcianne benim bebeğimi parkta gözüne alan çocuklar oluyor arada çok kızıyorum içimden ama onlarda küçük(4-6 yaş)bir şey diyemiyorsun bir de akrabamın 2.5 yaşındaki oğlu itip sıkmıştı kızımı hiç bir şey diyemedim ateşim çıktı sadece annesi çok mahcup oldu ama sık görüşmeyi tercih etmiyorum
[silindi] Muzikcianne aynen oyle ki bazı kadınların çocuklarının bu sekil davranmasını gözü açıklık,kendi ezdirmezlik olarak gördüğünü ve zevk aldığını düşünüyorum
Muzikcianne [silindi] kesinlikle öyle evde gülerek babalarına anlatıyorlar şahit oldum birkaç akrabamızdan