Cakalllsebahat-0 Merhaba güzel anneler bebeğiniz kaç haftalık ve kaç gram kaç kilo aldınızzz biz 18. Haftadayız hiç kilo almadım çok fazla yememe rağmen gelişmiyor diye korkuyorum 😄 bebeğim 260 gram peki siz ne alemdesiniz
Kubrr_ Parinas merhaba benim bebeğim 24ncü haftada 720 gram çıktı doktorum bebek gözüme biraz iri geldi şeker yüklemesi yapalım dedi sizin bebeğiniz de yüksek mi kilosu yoksa normal mi
defnevedoruk Cakalllsebahat-0 35+4üm bebiş 34te 2500dü, bende bi ⅚ kilo aldım bazen 1 kilo az bazen 1 kilo fazla çıkıyorum
Parinas Kubrr_ bana normal dedi ne ileri ne geri dedi. Ama yine de şeker yüklettik biz. İlk gebeliğimde şekerim vardı çünkü. Bana iri gelmedi bebeğiniz ya normal bence
ruzgarmommy Cakalllsebahat-0 merhaba bebişim 16+6’da dün 173 gram ölçüldü ben de 53 kiloyla hamile kaldım şuan 58 civarındayım biraz kilo alışım fazla gibi ama olsun 😊
Esma006 Cakalllsebahat-0 34 haftaligiz yarin 21 kilo aldım bebiki de 2550 kiloydu bir hafta önce en son
Semy1991 Cakalllsebahat-0 Aman aman sorma ilk 4 ay mide bulantısı ve iştahsızlıktan 6 kilo verdim.simdi 29 haftaligim verdiklerimi aldım çokta iştahım yok ama düzensiz besleniyorum.ama doğumla çoğu gidiyor eğer şekere yuklenmezsek ilk dogumda verdiler şerbeti şekeri zor gitti 10 kilom bu defa daha bilinclendim diyelim 😁
Zeynepkarip Cakalllsebahat-0 16+6 da 2.5 kilo almıştım bebeğim 170 gramdı yarın 20. Haftaya giriyoruz şuan ki durumu bilmiyorum 💕💕
Dagli31 Benim ikiz 30.haftada 1750 ve 1700 gr demişti kilolarına 33. Haftada bakalım ne kadar olacaklar 😌☺️