Rumayy bende ilk doğumda bastırdılar bebek iriydi ıkınamıyordum ya da beceremiyordum bilmiyorum. Bebek kanalda kaldı suyu da bitmişti nst de kalp atışları yavaşlayınca hemen ebe çağırın dedi doktor. Orta boylu bi ebe geldi. Sen yapamazsın falanca ebeyi çağır dedi ama abartmıyorum yarmagül gibi bi kadın girdi kapıdan eğilerek. Hadi bastır bebeği kaybediyoruz dedi. 2 3 kere bastırdı ama midem ağzımdan çıkacak sandım. Çok kötü bi andı çok kötü oldum ama asla kızmıyorum. Belki o ebe sayesinde sağlıkla bebeğime kavuştum. Doğum sonrası bende de aşırı kanama oldu. 13e çıkardığım kan değerim doğum sonrası 5 olmuştu. Tir tir titredim saatlerce kendime gelemedim. Yırtık oluşmadı ama bebeğin iri olduğunu bildiği için doktor öncesinde kesik atmıştı. İçten dıştan aşırı çok dikişi oldu 40 güne yakın düzgün oturamadım diyebilirim. Üstüne bi enfeksiyon kaptı vs baya zorlandım. Ama ikinci doğumum iri değildi sorun olmadı sadece 2 dikişle hallettik çok şükür. Ama onda da bu kadar şiddetli olmasa da baskı uygulandı. Ama o kadar zorlamadı yırtık yine oluşmadı. Hematom da bende kürtaj sonrası oluşmuştu doktor çekmeceden çıkarıp 2 3 tane hap vermişti adını bilmiyorum tabi onlar kanamamı artırıp hematomu atmamı sağlamıştı