Mubbtela Hanımla tecrübelerinize ihtiyacım var Yerleşme kanamasından kaç gün sonra testte pozitif gördünüz?
mardine474 Mubbtela yerleşme varsa pozitif cıkar zaten. Ben gebelıgı öğrendikten sonra yerleşme görmustum
Happymomlke Mubbtela benim adetime 1 hafta varken yerleşme kanaması geldi adetim çok düzenli olduğu için bu neyin nesi diye şüphelendim 2 gün sonra doktora gittim ve kanda pozitif çıktı daha adet gecikmesi olmadan gebe olduğumu öğrenmiştim😊
mor_menekse1 mardine474 bnde gebeliği öğrendim ama yerleşme kanaması falan olmadı neden acaba olmadan da oluyor mu yoksa mutlaka olur mu
mardine474 Mubbtela peki kesın yerleşme mı üstüne görmede derler yanı bence bı yap cıkar gebelık varsa yerlesmıs
Burcucaglar_66 mardine474 benim adetime 8 gün kala ilşikimiz oldu adet günümde 29 uydu o günden beri 5 gündür kahverrngi leke geliyor testi 3. Gübümde yaptım ama negatif çıktı üstübe görme olabilrmi
YyyyYasemin Mubbtela ben adet gecikmemin 2. Günü yerleşme kanaması yaşadım hiç test yapmadım ertesi gün kan verdim 28.70 ile öğrendim
ddefnos Mubbtela yerleşme kanamasini ne zaman yaşadığınıza bağlı olarak degisir adet gününde gördüyseniz pozitif görürsünüz ama ben çok önce yaşadım yerleşme kanamasini o yüzden 8 gün sonra gördüm pozitif
Zynpxx ddefnos merhaba benim bat 2 hazirandı 1 haziran gece pembe leke geldi adet oldum sandım ertesi gün bi kaç damla afedersiniz kahverengi şeklinde pedde gördüm şu an hiçbir şey yok erken gebelik testi yaptım az önce negatif çıktı
ddefnos Mubbtela yani erken testler belki gösterir bilmiyorum ama beklemenizde fayda var durabiliyorsaniz😅
Busratgl Mubbtela bende reglime 1 hafta kanama gördüm reglim 1-2gun gecikincede pozitif iki çizgi çıkmıştı
Mubbtela ddefnos duramadığımız için böyleyizz içim içimi yiyo ailemin yanındayım bayrama geldim doktora da gidemiyorum ah ah😂
ddefnos Zynpxx Yerleşme kanamasina benziyor ama bilemiyorum kan testinde çıkabilir gününüz gelmiş aslında
Zynpxx Mubbtela hayır etmedim. İlk hamileliğimde adete bir hafta kalasıya yumurtlamıştım takip ediyordum. Bu sefer etmedim. İlk idrarlada yapmadım açıkcası 1 saat önce kadar yaptım