Gzdmn Yedi haftalık gebeyim aşırı halsiz ve yorgun hissediyorum kendimi. Dün mesela abartmıyorum hep yattım şimdi de eşim çok uyudun kalk diye kaldırdı. Devamlı ağzımda kuruluk var çok kötü hissediyorum kendimi böyle olan var mı?
Yalinn8 Gzdmn oldu olabilir, normal, daha vitamin almaya baslamadin di mi? 34/6 yim hala kuruluk var. O zamanlar uyku hali de oluyor normal, tadini cikar cunku sonra uykuu yok😉
Ezgiy Gzdmn 9. Haftamdayım ilk haftamdan beri yataktan çıkamıyorum aşırı yorgunluk var gözümü açamıyorum ve aşırı mide bulantısı ilk 3 ay olağan şeyler bazıları daha hafif heçiriyor bazıları da daha ağır geçiriyor her hamilelik farklı. 3 ay önce doğum yapan arkadışım ful uyudu öyle böyle değil yani🙂 mide bulantısı hiç olmadı onda farklı farklı işte
melegiminannesi Gzdmn bunu okurken kendimi gördüm desem bende 8 haftalık hamileyim sürekli uyumakla geciyor günüm en belirgin hamilelik belirtim bu olsa gerek 😀
Aysedgrlikrkmz Gzdmn bende öyleydim canım bi de herşeyden tiksiniyordum hiç halim kalmıyordu normal yani inşaallah hepimiz sağ Salim kucağımıza alırız 🙏🏼
Gzdmn Yalinn8 başlamadım folik asit içiyorum. Bu arada folik asiti de folbiol almıştım aynısı herhalde
Yalinn8 Gzdmn benim folik baskaydi ama az kullandim bulanti yapti die, 8 den sonra hemen vitaminlere gectik ama vitaminler de folik iceriyordu zaten. Calisiyormussun da, vitamine baslayana kadar guzel beslenmeye calis, senin depolardan aliyor simdi bebis de
Gzdmn Yalinn8 güzel beslenmeye çalışıyorum ama yorgunluk halsizlik kalkıp yemek yapasım yok yiyesim yok:(
Yalinn8 Gzdmn haklisin ben de hic giremedim mutfaga, dr una soyle vitamine baslasin enazindan destekler biraz gücün olurr
Ezgiy Aysedgrlikrkmz evet ya bende tiksiniyorum her şeyden kokular da çok etkiliyor ben mutfağa hiç giremiyorum kusmaktan boğazım yanıyor acıyor😞 Allahım ne zaman geçeçek😞😞
Aysedgrlikrkmz Ezgiy cilvesi işte hamileliğin sağlıklı bi hamilelik olduğuna işaretmiş ilk üç aydaki bu durumlar o yüzden şükür 🙏🏼