Meriveannesi Can gebeler 2 gündür uyuşukluk ve karıncalanma başladı aranızda yaşayan var mı tecrübeli tecrübesiz gebeler buyrun soruya🌺🌺🌺
Nur124 Meriveannesi Ben 24 haftalığım ve yaklaşık 17.haftadan beri var doktorum sinir sıkışması dedi gebeliğe bağlı magnezyum önerdi ama almadım bazen geçiyor
ArasveAnnesi21 Meriveannesi o haftalarda bende de olmuştu kan falan vermiştim ama bende anemi çıkmıştı doktor ondan demişti ilaçlardan sonra yaşamadım o sorunu
zlemceylan Meriveannesi merhabalar bende 33 haftalığım 30. Haftalardan beri var ve yoğun şekilde geceleri uyuyamıyorum. Doktorum ödemden dolayı olabildiğini söyledi magnezyum verdi onu kullanıyorum
History5 Meriveannesi aynı haftadayız bende de iki haftadır özellikle akşamları bacaklarda karıncalanma oluyor 😕
Nursemom90 Bende 24 oldum bir iki haftadır var magnezyum alıyorum gündüz hareketyken farketmiyorumm ama gece çok fena
zlemceylan Meriveannesi oluyor maalesef ki şu tüketimini arttırmak lazım maden suyu tüketiyorsanız onu azaltın o da ödem yapıyormuş
History5 Meriveannesi Yok idare edilebilir olduğu için kullanmadım ama hafiften rahatsız etmiyor gibi değil ciddileşirse doktora yazdıracağım
helloandhello Meriveannesi olur canım çok normal gebeliğimde hemen hemen hep oldu magnezyum desteği alın maden suyu için bol su
zlemceylan Meriveannesi doktorum bana günde yarım şişe içebilirsin dedi tuzlu olduğu için vücutta ödem yapıyor onun yerine su tüket bol bol demişti
2121nehir Meriveannesi bnde 33 haftdayim ve aynı şekil bende de var sanırım ödem topluyor ellerim olduğundan daha büyük olmus