seynepon Soğan kürü deneyip hamile kalan var mı, youtube yorumlarında çok fazla hanıma denk geldim ayrıca bende soğan suyu içtiğim ay ilk gebeliğim oluşmuştu ama bebeği kaybettik şimdi tekrar başladım
Efendininannesi seynepon 8 ay sonunda soğan havuç ve incir suyu içtim her sabah aç karnına ayrı ayrı kaynatılıyodu o ay içinde hamile kaldım çok şaşırmıştım bide folik asit elenatal kullanmaya başlamıştım aynı zamanda
eflinneva_ seynepon benim kistlerim vardı ve çoğu kişi soğan kürünü önerdi sabah akşam çok düzenli olmasa da içiyodum. Ve sonra hemen hamile kaldım bilmiyordum ama etkisi varmış sonradan duydum
Benimadimanne seynepon geçmiş olsun nasıl başladınız kaçıncı gün kaç gün içtiniz regl ilk günü bugün içtim
seynepon Efendininannesi ne güzel denk gelmiş folik asit düzenli içiyorum bunay tekrar başladım en kötü enfeksiyon varsa iyi gelir diyerek💐
melikegkbltt__ Bende yılbaşı gecesinde kürtaj olmuştum Ocak ayında soğan kürü kullandım Şubat ayında gebe kalmışım tekrar 🥹
Efendininannesi yagmur2026 benim bir arkadaşim var doğal yolla bebeği olmuyodu çok İstanbul’dan farklı bir şehire doktora gidiyodu çok övülen bir doktormuş o önermiş bizimde 8 ay olmayınca dene demişti ayrı ayrı cezvelerde 1 havuç 2-3 incir kaynatılıp aç karnına içiyosun aynı soğan gibi 1 ay boyunca 3ünüde yaptım ve hamile kaldım o arada aburcuburu tamamen bıraktım sağlıklı beslendim bence etkisi oldu diye düşünüyorum
yagmur2026 Efendininannesi ben aslında kasım ayından beri yediklerime dikkat ediyorum. kendi testlerimde sorun yok ama ben yinede iki aydır diyetisyenle çalıştım. haftanın 3 günü plates 2 günü yürüyüş yapıyorum. yumurtalıklarıma iyi gelecek şekilde besleniyorum. geçen ay 6 gün soğan kürü yaptım. yumurtalama zamanına denk gelince bıraktım. ama bu ay hsg çekileceğim o yüzden kürleride yapasım var.
Efendininannesi yagmur2026 denemekte fayda var sonuçta doğal şeyler inşallah gönlünüze göre olur her şey 🤲🏻
Bilgiim Soğan kürünü nasıl yapıyorsunuz detaylı yazabilir misiniz her gün mü içiliyor birde adetten kaç gün sonra