anneoluyoruuzhamileyiizz Alparslanmom valla benim 2 haftalık sabah bulantılarım olmuştu 1 haftadır tekrar başladı
Annekuzusu06666 anneoluyoruuzhamileyiizz bende de bulantı oluyor nedense geri başladı ya arada bir baş ağrım oluyor ama tansiyonu takip ediyorum hep normal hiç yüksek değil anlamıyorum ki
Nurkry Umuteymen65 bende de oluyor ayakta çok durduğum zamanlar böyle karnımın her yeri sertleşiyor uzun bir süre geçmiyor özellikle akşamları daha çok oluyor
deryakrgz anneoluyoruuzhamileyiizz 23 haftalık olduk bugün. Kuyruk sokumu ağrım vardı. Magnezyum yazdı doktorum. Geçmek bitmek bilmeyen enfeksiyonum var. Şimdilik on beş günlük bir ilaç kullanıyorum. Tadı çok çok kötü.. Ayakta çok durunca benimde belim ağrıyor. Dediğiniz gibi karnımda sertleşiyor.. Sağlıcakla doğururuz inşallah 🤲🏻
Hly12 Merhaba kızlar bende 23 haftalık gebeyim sürekli bebeğimi dinliyorum hareket ediyor mu diye sebepsiz tedirginim oynamadığı zamanlar doktora gidesim nike geliyor sizde de böyle mi sürekli bi anksiyete bozukluğu yaşıyorum
irem10_ Yarım saat sonra 24. Haftaya gireceğiz 😊ara ara benimde midem bulanıyor. İki gündür de akşamları aşırı acıkıyorum
irem10_ anneoluyoruuzhamileyiizz bide ben hamile kaldığımdan beri uyku problemi yaşıyorum gerçekten uyuyamıyorum çok az uyuyabiliyorum çok kötü bi durum ya normalde hormonlar falan çok uyunur bende ters tepti 🤦🏼♀️
anneoluyoruuzhamileyiizz irem10_ inşallah ya yemek hazırlayana kadar neler neler gidiyor arada 😅Yerken de bi sonraki öğünü düşünüyorum
Meltem2225 anneoluyoruuzhamileyiizz midem çok yanıyor. 2 haftadır başladı. Bebe kafayı dayıyor mideye aşşadan da vajinamda tekme yağmuru hissediyorum. Pıt pıt yerimden sıçrıyorum bazen 🤣🤣🤣🥰♥️ ilk gebeliğimde bu kadar hareket etmiyordu oğlum. Şimdi kızım olucak durmuyo 🤣
Visneli1so-s anneoluyoruuzhamileyiizz ay bende 24 e girdim bende de aynı durumlar maalesef azalan bulantım birden arttı nefesim kesiliyor artık ,belim kopacak gibi geceleri uyuyamıyorum artık bence doğumdan sonrasına bebek anneyi hazirliyir diye yorumladim
anneoluyoruuzhamileyiizz Visneli1so-s Allahııımm hamileyken uyuyamıyoruz bebiş doğunca da uykusuz kalıcaz bi korktum şuan😅Uykuya çok düşkün biriyim normalde
Seyma-57 Guzel_bebem doktorunuza sordunuz mu sebebini benimde akşamları özellikle belim sanki çıkık gibi batıyor ağrıyor 23+6 günlük gebeyim