Buseea0279 kendimi bildim bileli düzensiz adet düzenim vardı ama hiç umursamadım, 10gün olurdum sonra 3 ay olmazdım. evlendim ve 6 aylık evliyken (doğum kontrol ile korunuyordum) hap zaten düzenlemişti ama yinede bi kadın doğuma gideyim dedim çünkü hayatım boyunca hiç gitmemiştim. doktor pcos dedi hormonlar yumurtalar iyi ama düzenli beslen kilo alma korunmak istiyorsan da hapa devam et dedi. zaten 162boy 58kiloydum düzenli spor hayatım da vardı. o gün kontrolden sonra pcosu hiç takmadım umursamadım çünkü pcosun olması sebebi çok var. sivilcelenmeler, aşırı kilo, genetik vs. illa kısırlık yapmıyor yani çok kilolu isen bile pcos olabiliyorsun. o yüzden umursamadım zaten düzenli beslenen spor yapan bir insandım. hapı 4 ay daha kullandım sonra bırakmak istedim çocuk için. ve bıraktığım günden tam 10 gün sonra hamile kaldım yumurtlama dönemimde. şuan doğum yapmak üzereyim. yani böyle şeyleri pozitif karşılamak ve dengeli beslenmek işin sırrı. çok düşünmeyeceksin ve dikkatli olup pozitif olacaksın:)