BBusraa 34 haftalık hamileyim. 3 gündür sivrisinek ısırmış gibi sırtımda ve şimdi karnımda kabarmalar oldu. Kaşıntı tutunca farkettim. Başına böyle birşey gelen var mı acaba😟
Busracetinn BBusraa benim bir arkadaşımın da başına gelmişti 32 haftalıkken kolestrolu fırlamış meğerse bence bi doktorunuza görünün
BBusraa Yasemincifci ay inşallah bilen birisi çıkar anlamadım gitti sivilce desem değil sırtımın iki yeri kabardı şimdi karnımda bir yer kabardı 😔
Yasemincifci BBusraa benimki sürekli değilde arada cıkıyo böyle bişy alerji yapmış gibi acaba yediklerimizmi dokunuyo🤨
BBusraa Yasemincifci olabilir ama farklı birşey de yiyip içmedim ki anlayamadım gitti benim de ilk defa çıktı işte sönüp tekrarlar mı hiç bilmiyorum
Yasemincifci BBusraa inş tekrar etmez canım olmadı doktor kontrolüne gittiğinde doktoruna söylersin böyle böyle oldu dşye ben hep unutyrm bebeği ulturasonda görünce🤩
BBusraa Yasemincifci haha dimi o bende de oluyor unutuveriyorum görünce Cumartesi gideceğim insallah o zamana kadar geçer geçmezse soracağım ama ☺️