momysss Gkcgkc bendede böyle cıktı ertesi günü yaptım silik bile cıkmadı artimed gerçekten niye böyle anlamadım ama inşalllah vardır sizin bende bat bekliyorum
dalginkiz Gkcgkc bunlar erken test mi oluyor yoksa normal test mi kuzu benimde bat 6 ona göre alacağım bugün
Gkcgkc Mucizem2131 artımed beklemeden çıktı silik çizgi aslında yapmayacaktım daha ama dün gece çok göğüs ve vajinal ağrım oldu sabah ilk idrarla yaptım
mor_menekse1 Gkcgkc var görünüyor ama artimed herkes yalancı pozitif verdigini söylüyor başka testle denesen
Mucizem2131 Gkcgkc artı Med hep yanıltıyor bende kaç defa pozitif çıkardı başka test ile deneyin isterseniz
Ipek0z hilaaaal21 teşekkür ederim 🙈 ikinci çocuğu planlıyotux bildiğim her şeyi unutmuşum ilk kez anne olacak gibiyim şu an 😅😅
Gkcgkc momysss evet bu sabah aynı marka ile kocaman negatif benim de. İlk çocuğumda hiç böyle bir şey yaşamadım bebetime almıştım pozitifti gerçekten. Üzüldüm ya
Gkcgkc dalginkiz ben normal kaset test aldım kızıma hamileyken de birkaç gün kala kaset testle öğrenmiştim o yüzden kaset aldım şimdi ama yalancı pozitif vermiş dünkü maalesef.. bu sabah aynı marka ile yaptım negatif