heyecanlibekleyis_ Kızlar bisey dicemde dalga gecmeyin 24 haftalik hamileyim bu ultrason fotografinda bebisim ayni kayinbabama benziyo sanki acaba degisiyor mu yoksa aynisi mi doguyor 😂😂acil bilgilendirmelisiniz beni
heyecanlibekleyis_ heyecanlibekleyis_ 3 hafta once daha farkli gorunuyordu simdi bambaska gorunuyor surekli degisecek mi boyle
3_bebelianne heyecanlibekleyis_ Kız 🤣😂daha güzeli doğuyor korkma chat gbt ye sor istersen oda tahmin ediyormuş ben yaptım kızımla oğluma benziyor bebek doğunca görcez
Turuncukelebek heyecanlibekleyis_ benimde öle oldu ay ilk çocuğum aynı aynı kayınvalidem moralim bozuktu ama doğdu alakası yok 2.bebeğimde gören ay ne uzun burnu var çirkinmiş bu dediler bir doğdu gene alakası yok rahime içini çektikleri için tam doğru cıkmıyor
heyecanlibekleyis_ 3_bebelianne ay insallah oyle olur ya valla moralim bozuldu sonra vicdan azabi cektim 😂
heyecanlibekleyis_ Turuncukelebek ay insallah oyledir ya 1 hafta once cok farkliydi goruntusu 1 hafta sonra bambaska oldu valla kaşlarının çatikligi bile kayinbabam 😂😂
Smyye1B heyecanlibekleyis_ İlk oğlumu ne gorduysem o geldi çok tatlıydı 😅 bu oğlum sizinde dediğiniz gibi kayınpedere benziyor ve ultrasonu her gören küçük Cevat diyor😅