Parek00 Beta sonucum 26,400 çıkmış. Doktor hayırlı olsun suan çok küçük tahmini 4 haftalıktır ve geç döllenme dedi. Tekrar kan verirsin dikkat et bu süreçte dedi. Düşük öğrenen var mı??
Fnd25 Parek00 ben 81 le öğrendim 3 haftalıktı. artması önemli ama başlagıcı değil geç döllenme olabilir
YyyyYasemin Leylalarr merhaba benim 30 mayısta 28.70 çıkmıştı 2 haziranda ise 125 doktor çok yükselmiş 4.5 kat artmış dedi sizce bu ikiz gebelik mi sizde nasıl artış oldu kafam karıştı
Sila41_ Parek00 44 ile öğrendim regl olmam gerek gün sabah kan vermiştim şuan 29+1 deyiz için rahat olsun 2 günee bir kan ver takip et kadın doğuma randevu alıp usgden de bakabilirsin yeterince arttıktan sonra
kubraer Ben ikinci bebeğine hamileyim. 61 ile öğrendim, üç gün sonra yeniden ölçtürdüm 302 geldi sonuç. Bi hafta sonra 3500 gelmişti.
Karamelazey kubraer ben de bayramdan önce sağlık ocağında kan verdim 61 çıktı ama tekrar gel kan ver demediler ben yine de bayram sonrası tekrar gidip kan versem mi sizce?
Serom Parek00 ben ilk kizimi 38 ile ogrenmistim canim yani erken verdigin icin dusuk cikmistir zamanla yukselir insAllah
YyyyYasemin Parek00 canım benimde 28.70 ile öğrendim benimde geç döllenme dün verdim kan 125 çıktı merak etme sağlıklıdır inşallah güzelce ilerler kan ile takip ederler
Leylalarr YyyyYasemin canim benim bir kaybim vardı bundan sebep bir kere kan verdim daha sonra takip etmedim 2. Verdiğimde 10 gün sonra değer 2.500 olmuştu ve normaldi afaki artmamisti yani
pnar-06 Parek00 ilk kızımı 24 ile öğrenmiştim 😃 doktor erken daha 2 günde kan ver demişti sende öyle yap korkma içini ferahlat,ikinciye hamileyim 216 ile öğrendim geç döllenme bu seferki
Minik1Civciv Parek00 3 ile öğrenmiştim önemli olan sayının değeri değil düzenli olarak iki katı artması
Elifinizz5461 Parek00 bende dün beta hcg testi yaptırdım sonucum 5,97 çıktı ama şuanda bir kanama mevcut tekrardan doktora gideceğim umarım riskli bir durum yoktur