Adenlinaav Kızlar ben transferden ciki çıkmaz tutamadım idralimi hemşire yapabilirsn hemendedi siz ne zmn yptnz
-Yasar-123 Adenlinaav ben bı buçuk saat hiç kalkmadim yataktan. Doktorum yatacaksin dedi. Ama burda okudugum kadarıyla 10 15 dk kalıp sonra kalkanlar var. Ben tutmaya çalıştım kendimi zor olsa da
Asill01 Adenlinaav bana sonda takıldı işlemde 2saat işlem odasında yatırdılar ama ilk transferimde 40dk yatırdılar sonda takmamışlardı
Mecnun2005 Adenlinaav Ben devlet hastanesinde transfer oldum. Transferden sonra 10 dk yatırdılar sonra tuvalete çıkabilirsin dediler çıktım. İdrardan sonrada 10 dk yattım bu kadar. İlk transferimdi pozitif oldu. Şindi 12+3teyiz
Betbet34 Bende çok sıkışmıştım hatta neredeyse o an yapacaktım 🤣 transfer sonrası odaya gidince hemen yaptım çok sorun olmuyor bunları takmayın tabi biraz dayanmak lazım ama çok zor durumdaysanız yapın :) (ben pozitifi görmüştüm )
Adenlinaav Betbet34 ay darısı inşallah bizlere belirtilerin neydi peki canim bende kalkmadm beze yapablrsn dedi
Betbet34 Adenlinaav canım benim tam bir sene oldu pozitif gördük kalbini duyduk ama 2 aylıkken kalbi durdu kaybettim. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah 🤲🏻 belirti olarak regl olacakmışım gibi oldu kasıklarımda ağrı vardı gögüsüm şişmişti resmen regl olcam sandım hatta hemşiremede yazmışım telaşlanıp :) bide aşırı gaz oldu bende transfer sonrası
Asill01 Adenlinaav bana bez falan wermedi 2 saat sonra kalktım sonda kalkarken cıkarıldı zaten lavabo ihtiyacım yoktu sonda sürekli takılı kalmıştı cnkü
Mucizem2131 Adenlinaav doktorum günlük hayatına devam et dedi yol bir buçuk saatti . 10 dk sürmedi bile yatakta uzandım sonra kalktım tuvalete gittim . hastanenin iki kat merdiveni vardı yürüyerek çıktım geldik dışarıda ayakta eşimin arabayı getirmesini bekledim sonra eve döndük ilk üç gün dikkat ettim duş almadım sürekli sağ kasığımda hafiften ağrı vardı ve transferin ikinci günü akıntı içinde kahverengi leke gördüm çok çok minik
tubbis Adenlinaav inşaallah Allahım isteyen emek veren herkese nasip etsin çünkü çok zorlu bir yolculuk ama içini ferah tut ve o senin içindeymiş gibi hisset.belirti arama belirti yok sadece transferin 12. günü leke geldi yerleşme olduğunu anladım belirtiler çok sonradan başlar.
Mecnun2005 Adenlinaav dualarım bu yolda olan tüm güçlüm kadınlarla🙏🏻 dilerim sizin de en kısa zamanda olur benim 4.5 sene sonunda oldu. Sadece kasıklarımda yanma şeklinde sızı oldu 4. 11. Günde de öğrendik