Symylldz Nurellaaaaaaa1212 2021 de yine buradaydım aslında tekrar geldim bacım 😂 Şöyle komik eğlenceli insanlara bayılıyorum kasmadan rahat 😎
Nurellaaaaaaa1212 Symylldz aa benimde önceki hesabım 2022deydi ama şifresini unuttuydum kdkdldl baya oldu burda birine istanbulun neresindesn kız dedim diye bana küfür etmişti o günden beri temkinli yaklaşırım insanlara lxldldld
Symylldz Nurellaaaaaaa1212 Ben değildim bacım o dönem İstanbul’da bile değildim zaten İçin rahat olsun ayy yaa 😂
Nurellaaaaaaa1212 Symylldz Allah baska dert vermesin bacım ben kesin 2027 gibi gelirim yine bu bebeden sonra dkdödpfçfş
Symylldz Nurellaaaaaaa1212 Yoooo ben daha istemem (dedim dedim martta kediler gibi hamile kaldım) 😂 Sen gel bacım ben kasım aralık gibi yoğummm gelince beni de çağır yorumlarına kahkaha atayım sezeryan dikişlerimi patlata patlata 😂
Nurellaaaaaaa1212 Symylldz 2027nin nisan ayı gibi hamileyim muhakkak baby showerımıza beklerim burda yapıcam
Symylldz Nurellaaaaaaa1212 Sanal bebek partisi haaa heyecanlı nisan ayında görüşelim manifestledim şimdiden bacım mavi kalp👼🏻💙
Nurellaaaaaaa1212 Symylldz samanyolundaki beyaz sakallı dede gelince dileyeceğim ondan. Salihe iletsin