Kızlar sorum şu, devlet hastanesine gittim. 16haftalıktım doktor ultrasona bakar bakmaz yanındaki sekretere istem yapmasını söyledi direkt. Ve testler için aşağıya git dedi. Gittim diğerlerini hallettim derken buna tam olarak 21-22 haftaya doğru tarih verildi ama ben görüyorum doktor normalde uğraşmıyor da sadece ağız ucuyla söylüyor hamileler gidip randevu bulmaya filan çalışıyor genelde. O da beni bile detaylı için bilgilendirmeden kendi kendisine hemen istem yaptı. Korkuttu bu da beni biraz acaba neden direkt istedi diye düşündüm. Normalde evet bu haftalarda istenir, 21-24 hafta arası randevu verilir ve yapılır ama o direkt istedi. Biraz evham yaptım çünkü 1hafta sonra test sonuçlarını göstermeye gittiğimde asistan doktor vardı bana senden ultrason istenmiş çektirmedin mi dedi. Benim cevap vermemi de beklemedi her saniye bana laf saydığı için tartıştık zaten, en son çık dışarı diye bağırdı hatta. Ama bu cahil doktor bilmiyor mu detaylının 17nci haftada yapılmayacağını, neden istenmiş diyor ki. Sonuçta daha 1 ay var