umutluanne7 Bnguuu_102 Tamam 14.cüzü alabilirim. Benim aldığım da Arapça okunuşlu yazıyor satır arası bi sorun olur mu
susemesvan Bnguuu_102 Kuranın arapçasını bilmiyorum yoksa gönülden isterdim okumayı . Ama Kelime-i tevhid alabilirim 🙏
Bnguuu_102 susemesvan olsun Rabbim niyetimizi biliyor cuamaya kadar okuyabildiğinzi kadar okuyup bana yazaranaız güzel olur
[silindi] Bnguuu_102 500 kelime-i tevhid bitirdim cumaya kadar 1000 daha alayım. Fazlasını yazarım yine canım, kızımın diş sancıları var bu ara
umutluanne7 Bnguuu_102 Amin teşekkür ederim kuzum bazen direk arapçadan okuyorlar ya habersiz iş olmasın diye sordum 💐
Bnguuu_102 umutluanne7 Allâh kabul etsin canım bir cüz daha verebilirim istersen 30. Cüzğ ben almıştım adet oldum bugün okumak ister misin
umutluanne7 Bnguuu_102 Okuyabilecek olsam alırdım kuzum yarın yola çıkıcaz artık inşallah okuyabilecek bi arkadaşımız çıkar 🤲🏻
susemesvan Bnguuu_102 Merhaba hayırlı bayramlar öncelikle 🙏 2500 tane kelime-i tevhid okudum . Daha fazla okurdum ama 29 günlük bebeğim var birde evimi su bastı 3 gündür evime giremiyorum o yüzden elimden bukadar geldi 🙏