Zeynep0742 Arkadaşlar gebeliğinizde kahve içiyor musunuz, içiyorsanız ne kadar veya nasıl bir kahve içiyorsunuz?
kurkmantosuzmadonna Zeynep0742 günde bir tane içebilirsin demişti doktorum ama bana tiksinti gelmişti neredeyse hiç içmedim 😕
tahamommy Zeynep0742 filtre çok önerilmiyor canım onun haricinde günde 1 türk kahvesi yada soğuk kahve vs tüketebilirsin, nescafelerden uzak dur
Parinas Zeynep0742 hiç içmiyorum. Doktorum hamilelikte kafein alımı doğduktan sonra uyku sorununa neden oluyor bebekte demişti bundan 7 sene önce. Dikkat ettim içmedim uykucu bi oğlum oldu. Sonrasında kızıma hamile kaldım aile yanındaydık çay da kahve de tükettim 4 yaşında olacak hala gram sevmez uykuyu kaçacak delik arar. Bariz fark oldu çocuklar arasında. Bu gebeliğimde de kahve tüketimim hiç yok çayı da sadece kahvaltıda 1 bardak o da çok açık içiyorum
Zeynep0742 Ben soğuk kahve içiyorum havalar ısındığı için iyi geliyor. Bı çay kaşığı granül kahve devamı süt acaba bı zararı olur mu ki bilemiyorum
Nihan87 Günde 2 türk kahvesi kadar kafeine izin veriyor doktorlar. Ben kafeinsiz aldım içim rahat etsin diye, kafein hakkımı açık çayda kullanıyorum
Devran Doktor günde 2 türk kahvesi içebilirsin dedi iki tane içiyorum kilosunda boyunda yani gelişiminde hiç bi sorun yok şükür
2bebelianne Parinas bence çocuğun huyu ile alakalı ya ben kızımda bırak kahveyi çay bile icmezdm kola vs kafein içeren herşey uzaktı bana gel gelelim 5 yaşına girecek hala uyku problemi var sabahlara kadar uyumuyor 🥹
Parinas Zeynep0742 kafeinsiz olanlar varmış. Bence canınız istiyorsa onlardan içebilirsiniz. Sıkıntı olan şey içindeki kafein sonuçta
Parinas 2bebelianne araştırmalar var bu konu hakkında bolca, bakabilirsiniz. Bende o dönem çok araştırmıştım. Sizin ki demekki içseniz de içmesenizde uykusuz bi çocuk olacakmış. Genetik olabilir yüksek ihtimal
mavideniz9696 Zeynep0742 günde 1 tane Türk kahvesi içebilirsin demişti doktor ama ben onu da içmiyorum çünkü yararı yok gerek yok
Hanfak Zeynep0742 kahve makinem var hamile olduğumdan beri elimi sürmedim soğuk kahveler yapmak istiyorum ama korkuyorum 🤦🏻♀️ doktorum 1 fincan Türk kahvesi içebilirsin dedi aklıma soğuk kahve vs sormak gelmedi