S-nur1 Ne zaman oluyor kızlar yani ben hamile kaldıgımdan beri yüzümde sivilceler gitti hormondan çıkan sivilce vs bende hiç olmadı 4.5 aylığız yani çevreye göre güzelleştim ama sonradan döner mi😂
melsaanne S-nur1 annenin bebeği erkekse güzelleşiyor kızsa çirkinleşiyor deniliyor ama benim oğlumda cildim çok bozuldu çok çirkinleşmiştim şimdi kızıma 5 aylık hamileyim cildim daha parlak daha güzel bence doğruluk payı az🤣 ama kızımda burnum daha çok büyüdü buda var tabii
NoName_ S-nur1 ablam bana çirkinleşmişsn diyordu ama oğlum oluyor 🤣🤣şuan kiloda aldığım için güzelleştiğimi söyleyende var göreceli bir durum sanırım🤣sivilcelerimde çıkıyor en başından beri tek tük,lekem yok ama çok şükür
Beyzasari S-nur1 Ay hamile olduğunu öğrendiğimden beri yüzümde o kadar sivilce çıkıyor ki çirkinleşti yüzüm iz kalıyor birde şu an 37 +2 deyiz hala aynı şekilde doğumdan sonra geçer diye umuyorum 😅🥰 bu arada kızım olucak
MervEslinArden S-nur1 İki hamileliğimdede yüzüm güzelleşmişti kişiden kişiye değişiyor herhalde kızımdada oğlumdada
S-nur1 melsaanne Benimde erkek ve kıza hamile arkadaşlarım hep böyle sivilce çıkardı ilk aylardan doğuma yaklaştılar hala geçmedi o yüzden bana sen güzelleştin kesin erkek diyorlardı doğru çıktı😂
Zeynepkab S-nur1 ya bende sivilce falan çok yok ama esmerleştim kilo aldım çirkin oldum ya kızım çok güzel olacak herhalde 😂