Cxwt Kızlar ekrandan hangi kısımdan sıra almam gerekiyor ya ben bankada biraz heyecan yapıyorum 🤣🙈 tek seferlik 5 bin almam gerekiyor
ikibaloglanannesi Cxwt Güvenlik yardımcı oluyor🌸 Vezne işlemlerinden alacaksınız parayı🌸 İlk çocuk tek seferlik 5000₺ @Cxwt İkinci çocuk 1500 her ay @Poyraz07 (28′inde 1500 aldım ikinci için. Nisan’da doğdu)
keyfimin-kahyasi-misin deletedmom43191 sjjshs benimkid duruyor ikincide yatar 6 azından sonra alırım😂😂
kurkmantosuzmadonna Sulegull doğumdan sonra e devletten doğum yardım başvuru yazın çoktan yere çocuklarınızın bilgisini yazın
Sedayavuz ikibaloglanannesi ben daha önce başvuru yapmıştım iki çocuk için 2022/2023 doğumlular şimdi 10 gün sonra tekrar doğum yapıcam ona göre mi baz alıp tekrar başvuru yapsam acaba. Başvuru talebim silinmiş
Bersu3434 ikibaloglanannesi merhaba ya kesin bir bilgi bulamadım şimdi 3.çocuğum kasımda doğucak ben ilk çocuk gibi mi ödeme alacağım yoksa üç çocuk olarakmı sizin nasıl oldu ? Her yerde 2025 sonrası baz alınıyor yazıyor
Hayalim91 Valla ben subatta doğurdum ben daha alamadım haziran dediler ne zamn yatırılarak bilmiyorum
gamzetahsin Kitapkolik660_ aldım 1 saat önce 2. Cocuk oldugu için her ay 1500.suan toplu olarak 4100 yatmış benım bebiş 3 aylık oldu
Mucizee80 Sedayavuz üçüncü çocuğunuz için kimlik çıkartınca onun bilgileri ile yapacksnz 2025 li çocuk olursa 2022 ve 2023 lu çocuklarınız sayılıyor şuan başvuru yapsaniz bile kabul edilmez zaten
ikibaloglanannesi Sedayavuz Bebeğiniz doğunca kimliği ile başvuru yapacaksınız. 3 tane çocuğunuz olduğu için her ay 5000 alacaksınız.