Pink29 minnakhanimmm merhaba benım de 64 çıktı düşük demı ne yapmam lazım henüz doktorumla konuşamadım onemlı mı acaba
minnakhanimmm Pink29 evet düşük normali 77 100 arası olması gerekiyor yanlış bilmiyorsam 100 üzerini geçerse şeker var demektir ama 64 baya düşük düşük şeker olunca noluyo bilmiyorum bence kötü bişey değil gebelikte şeker tehlikeli çünkü
Pink29 minnakhanimmm anladım bır sorun olmaz yani ılerde şeker yuklemesı vs yapılır mı acaba gerek duyulur mı bu sebeple ve tok karnına yapılmıştı bu test
Pink29 busebasaran06 anladım canım yani düşük degıl mı sımdı doktorum da bır sey demedı henüz ılerde şeker yuklemesı yaparlar mı bu değere gerek var mı bır de tok karnına yapıldı bu tahlıl
busebasaran06 Pink29 tok karna hiç düşük değil canım burda şekeri yükselenlerin postuna bak 100 küsürlerde yazıyorlar seninki çok normal
minnakhanimmm Pink29 açlık kan şekeri 100 üzeri olursa çocuk önden gidiyorsa şeker riski gözüküyorsa yapılıyor benim normaldi ben yaptırmak istemedim doktorumda onay verdi yaptırmadım ama eğer belirtilerin olsaydı ikna etmeye çalışirdim demişti