Bahar77777 Emme gücü yeterli olmayabilir yüksek ihtimal tam bitirmiyordur ya da sütünüz azdır süt arttırıcı yiyecekler tüketin bol miktarda. Emzirdikten sonra da mutlaka sağıp çıkan sütü verin hemen bebeğinize, memedeki sütün tam bitmesi gerekiyor ki artarak dolabilsin. Bir de duşa girdiğinizde sıcak suyun altında katı sabunla omuzlarınızdan meme ucuna kadar ovalayın, bu şekilde göğüsleriniz çabuk dolacak sizde tekrar sağım yapıp boşaltırsınız sütünüz artması için en etkili yöntemlerden biridir ama bunu tabi ki yediklerinizle desteklemelisiniz ki mama kullanmaya ihtiyacınız olmasın. Bu arada Eşinizin düşüncesi çok yanlış az kilo alsın sağlıklı olsun tezi maalesef o şekilde ilerlemiyor özellikle yenidoğan döneminde kilo alması çok çok önemli. Kilolu çocuk sağlıklı çocuk değildir mantığıyla hareket ediyor ama yanlış zamanda bunu düşünüyor maalesef. Siz ikna edemiyorsanız süt arttırmak için dediklerimi uygulayabilirsiniz bende ilk oğlumda aynı süreçten geçtim, ilk ay mama desteği verdim memeyle beraber sonra bu dediklerimi uygulayıp mamayı bıraktırdım 2.ayında sadece meme olarak devam etti