Sidelya Tugba2034 evet bana da sabah sabah kendimi iyi hissettirdi 😌 ben Zehra aslen Ankaralıyım Antepte yaşıyorum öğretmenim. 26 yaşında 168 boyunda 56 kilo ile ilk bebeklerime hamile kaldım 😇
Dilek25 Sumeye canım inan bende çok seviniyorum hepimiz buluştuk güzel oldu insan Bi destek arıyor böyle zamanda kendini anlayacak birileri olsun istiyo ne güzel oldu valla birbirimizi en iyi biz anlarız şu halimizle 🤗 ses verin Eylül anneleri bizim doğum 11 Eylül Allah nasip ederse sizin ki hangi güne geliyo 💃😍
Sumeye Dilek25 valla internet hesaplamasına göre tahmini doğum 6 eylül diyor artık bilmiyorum tam olarak adet sonunda da hamişe kalmış olabilirim ilk gittiğimde kanda çıktı ultrason da çıkmadı bebek
Sidelya Dilek25 7 eylül görünüyo ama ikizler en fazla 38 hafta bekliyomuş. Yüksek ihtimal ağustos ortasında gelecek miniklerim bayram şekerlerim olacak gibiler ♥️♥️
Hazalimo Dilek25 bizim 40 hafta 21 Eylül’de doluyor ama ben normal Doğumdan korkuyorum bekleyemeyecegim normal olmasını galiba 😬
Sidelya Sumeye benim de adetime 3 gün kala 0.1 çıktı bir hafta sonra 4014 çıktı 🤷🏽♀️ İdrar testinde pozitif çıkmasına rağmen çıkmamıştı ama şimdi haftaları adet günümle aynı gidiyo ultrasonda
Dilek25 Sumeye canım aynen buradaki hesaplamalar çoğu zaman tutmayabilir zaten ya erke yada geç doğabilir. Allah bilir ne olacağını tahmini bizimkisi genel 🤗 bu arada arkadaş olalım ya sadece burda kalmasın sohbetler instagram hesabım dilekk.bay istek atın canlar 😍
Sidelya Hazalimo kendimi sakinleştiriyorum diyorum iyiler miden bulanıyo ağrın yok kanaman yok ama sonra yine evham yapıyorım yarın olsa da gitsem kontrole rahatlıcam 3 hafta olacak nerdeyse
Hazalimo Sidelya bizede haber ver sağlıklıdır inşallah minik kuzu gönlünü ferah tut iyi dayanmışsın 3 hafta ben duramıyorum işte haftada bir görmem gerek gitmezsen kalbim sıkışıyor psikolojikmen hasta oluyorum görünce geriye geçiyor ama 🥰
Hazalimo Sidelya yaaa ikiz mi maşallah 🧿 rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin canım çok sevindim 😘
Sidelya Hazalimo ben de şimdi kendime şaşırıyorum nasıl geçti şu 1 hafta diye 😅 kuzu da değil benimki kuzular 😂 ikizler 😍
Dilek25 Hazalimo canım içini ferah tut iyiler Allahın izniyle kendini korkutma boşuna sen iyi olursan onlarda iyi olur öyle düşün 😍
Sidelya Sumeye benim doktorum da son adet tarihimi sordu sonra ultrasonda baktı aynı çıktı haftamız. Sadece ikizlerden biri 2 gün minik diğerinden ☺️ Ona da bi şey olmaz bakarsın diğer hafta küçük olan büyüğü geçmiş dedi ☺️
Sidelya Hazalimo amiin çok teşekkür ederim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlatlar olsunlar ♥️