Minerva94 Kızlar zeynep kamilden randevu alamadım. Ümraniye Üsküdar Ataşehir çevrelerinde var mı önerebileceğiniz çeyrek. Ve fiyatlarını biliyor musunuz ? Çamlıca Medipol 8bin diye duydum
eflinneva_ Lolo21 ümraniye rad istanbula gittim 3.200 araştırmalarım sonucu en uygunuydu fakat bakan kişi radyolog
Prettygfr Bicirik2025 merhaba, Altan Hocaya yaptırmayı düşünüyorum bende. Siz ne zaman ve ne kadara yaptırdınız?
fairytale_ Minerva94 avrupa yakasinda kucukcekmece kanuni hastanesi alev aydin cok guzel ilgileniyor devlet hastanesi sabah saat 10:00 mrsh butun randevu sistemleri acilmiş oluyor bi bakin derim karsiya gelme imkaniniz varsa eger
Papatya1453 fairytale_ devlet hastanesi detaylı ultrason yapıyor mu birde hangi bölümden randevu aldiniz
tahamommy Minerva94 ümraniye de erbil çakarı duydum nakit 3500 dü en son zam yapmadıysa en uygun buydu
Bicirik2025 Prettygfr ben yaklaşık 10 gün once gittim nakitte 4600 TL verdim. Nakit olunca indirim yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim. Keşke kadın doğum uzmanı olsa da hep ona gitsem.
0506asaf lydydbn evet 45 dk falan sürdü yüzünü göstermedi 15 dk yürüttü tekrar baktı uğraştı baya görüntüleri flash belleğe attı video ve görsel olarak beğendiğimiz iki resminide çıktı olarak verdi renkli
Reginaphalange1 Minerva94 medikalpark maltepede prof dr ercument mungen cok tavsiye ederim, 5000 tl idi gecen ay
tahamommy Ozbilcan yok canım ben başakşehirde oturuyorum orası bana çok uzak Cerrahpaşa’ya gittim bulamasaydım giderdim ama en uygun orasıydı duyduğum herkeste memnundu
Parlalina Minerva94 sonomed tıbbi görüntüleme merkezinde çekilmiştim ben, çokta memnun kalmıştım geçen sene 6000₺ vermiştim şuan ne kadar dır bilmiyorum