avucundaopucuk Hamile olduğumu bilmeden bir rüya gördüm ve rüyamda bir kız çocuğu gülümseyerek elinde Çağla uzatıyordu bana (anlamı meğerse hamilelik haberine çıkıyormuş sanırım Çağla görmenin) bende rüyamda hamile miyim diye soruyordum o gün test yaptım ve hamile olduğumu öğrendim üstüne kızım olucağını öğrendim 🥰 eşimde oğlumu bayram arifesinde rüyasında görmüş hatta göstermişler bu senin oğlun diye
gizemzz Oğlum da hiç rüya görmedim ama bu sefer Rüyamda salonun ortasında durmuş renkli gözlü erkek çocuk gördüm ama tam tersi kızım oluyor :)
sendekimsinnn gizemzz bende bi sire önce denkli gözlü eekek çocuk gördüm liseden arkadaşımın oğluymuş ama öyle güzeldi ki maşallah bn direk kemdime yordum ama bakalım
Aysgllarkn sendekimsinnn çok teşekkür ederim, evet çok etkilenip çok inanmıştım. Rabbime çok şükür, inşallah hepimize hayırla, sağlıkla, kolaylıkla evlatlarımızı kucaklarımıza almayı nasip etsin 🌸🥰
sendekimsinnn Esraa00 bn hep kız hissediyordum 12. Haftada doktor erkeğe benzetti şuan 16 haftalım hamileyim o yüzden kız hissedemiyorum artık kendimi oğlana odakladım bakalım artık
Esraa00 sendekimsinnn ben öğrendiğim günden beri hissetmiştim yaa hayırlısı olsun bakalım nedir bebişinin cinsiyeti😍
gizemzz sendekimsinnn erkek çocuk görmüşsünüz oğlunuz olacak sanırım rüyamız çıkmış :) Allah yavrularımızı sağlıkla sorunsuz kucağımıza almayı nasip etsin
bdlakbrn sendekimsinnn erkek bebek doğurduğumu görmüştüm hamile olduğumu öğrenmeden üç gün önce. Cinsiyetimiz de belli oldu oğluş bekliyoruz 🙏🏻
Htc_2025 sendekimsinnn bebek olarak görüyordum yani pipi görmedim hiç😅 ama benim oluyordu bebek baskasinin değil
sendekimsinnn gizemzz tam brlli değil daha canım ama büyük ihtimal çıktı galiba doktor 12 hafatlıkken % 70 erkek dedi ama hiçbişey göstermedi ben ısrar edince bi tahminde bulundu şuan 16 hafatlığım bakalım ne olacak
sendekimsinnn Esraa00 işte doktor 12 hafatlıkkrn %70 erkek dedi şuan 16 hafatlığım belli değil daha 2 hafta sonra randevum var kesinleşir o zmn
_yessimm sendekimsinnn 15 haftalık oldum bugün bayramdan sonra gidip cinsiyeti öğreneceğim inşallah 🥰 Geçen hafta randevum vardı ama doktorun acil işi çıkmış iptal oldu malesef gidemedim
gizemzz sendekimsinnn 16 haftada netleşir bana 12 haftalar da erkek gibi dediler ama net değil bu haftalar da yanılmada oluyor dendi 16 haftadan sonra net %100 kız dedi doktorum öylede kaldı