HakanSelinayIbilen Kızlar tekirdağ çorlu da Doğum yapan veya yapacak olan varmı ? Ben 20.haftamdayım hala hastanede karar veremedim 😣
Gamze-nil HakanSelinayIbilen merhaba cnm 20. Haftaya kadar kime gittin bnde reyapta petek hanıma gidiyorum memnunum ayrıca özlem hanım var yine ondan bir çok tanıdığım var memnun olan evet hastane biraz pahalı ama yeni doğan yoğun bakımı olduğu için Bn özellikle seçtim her ihtimali göz önünde bulundurmak lazım diye
Zemuda Ben Tekirdağ Çorlu' dayım. Reyap Hastanesi'ne Feride Hanım'a gidiyorum. Hastane biraz pahalı ama doktorumdan memnundum. Ama tayinimiz Ankara' ya çıktı. Beni de neler bekliyor bilemiyorum😇
HakanSelinayIbilen Gamze-nil ben şimdiye kadar vatan hastanesi ne gittim şenay hanıma fakat benim bütçemi biraz aşmaya başladı birde doğum ücretini 2.000 yapınca mecbur daha uygun bi hastane arıyorum
Gamze-nil Cadi59 siz özlem hanım galiba ben petek hanıma gidiyorum hatta şuan yolda gidiyorum instagram var ama forum kuralları gereği yasak paylaşmak diye biliyorum burdan da yazabilirsiniz