Ask45 Hilal6161 çöpe attım kuzum takvim 8 ini gösteriyor ama benim tahminim yarın çünkü kan geldiği günü çatlama saydım
Ask45 Hilal6161 kan vermedim canım testimde bitti sabah idrarıyla yaptım cıktı ben yine beklicem ovülasyon yapıcam koyu gelirse kana gidicem
Hilal6161 Ask45 bence ovulasyon çok belirleyici olmaz canım idrarla yada kanla takip etsen daha iyi olur bence artıp artmadığını daha iyi anlarsın
Bbaysalerdogan Nur19977 benim göğüslerim çok hassaslaştı ilk belirti bu oldu ve hala inanılmaz ağrıyor sütyen giyip çıkarınca özellikle 😄 bi de ara ara regli ağrısı gibi bi ağrım oluyo
Sahra1221 Ask45 aynı belirtiler bende de var. Ateş basması adet sancısı gibi kramp göğüs hassasiyeti. Geçen ay konuşmuştuk inşallah güzel sonuçlar alırız. Bat 8 test yapsam çıkar mı acaba
Ask45 Sahra1221 benim cıkıyor ama emin olamıyorumda bekliyorum ovülasyon testide yapıcam bi onda koyu görürsek hamilymişiz
Sahra1221 Ask45 hatırlıyorsanız benim hep koyu çıkıyordu yazmıştım. Doktora gittim adet öncesi olabiliyor dedi. O yüzden hiçbir şeyden emin olamıyorum insan. Bu bayram bize güzel haberle gelsin inşallah. Kan verin bence ben de vermeyi düşünüyorum
Cicek4406 Happymeltem bugün tekrar test yaptım şimdi de kan vermeye geldim bekliyorum sonucu ama bugün daha net çıktı sanki
Ask45 Hilal6161 hcg tetslerim pozitif cıkıyor zaten canım lh testim öyle pik değil bi kere daha test yapıcam o da pozitif cıkarsa teste gidicem