Happymeltem Kızlar yerleşme kanamam oldu pazar günü diye tahmin ediyorum, dün ve bugün awox test yaptım silik gözle görülür pozitif çıktı, az önce sağlık ocağına kan verdim. Bu hafta için bekleyenler birlikte sohbet edelim kimler test yaptı yada kan verdi?
Cicek4406 Happymeltem benim de bat 9 üç gün oldu galiba test yaptım negatifti ama bugün test alıp tekrar yapıcam test çok merak ediyorum 🥹
hilaaaal21 Happymeltem bat 5 dün yaptım çıkmadı kasık bel ağrısı var ama regl öncesi de oluyo bende beklemedeyiz bakalım 😂
Happymeltem eumuto9995- ayy 2 gün kalmış senin hemde ver tabiki bayram tatili girmeden hayırlı olsun inşallah ❤️❤️
Happymeltem Cicek4406 awox bulabilirsen al canım herkes onu öneriyor biliyorsundur inşallah hayırlı sağlıklı güzel sonuclarimiz olurr
Cicek4406 Happymeltem canım awox bulamadım vedexa diye bir markayla yaptım silik var sanki ilk defa böyle silik gördüm ben
Ebru567- Awox bulamadım prededoktor early aldım bende sabah ilk idrarimi beklesem gün içinde yapsam mı bilemedim bat 6
Bbaysalerdogan Benim de bat 8 idrar testinde silik gördüm bugün 13.20de doktora gidicem. Güzel haberler alalım bugünnnn🙏🏻
Burcucaglar_66 hilaaaal21 mayısın 2 sinde oldum en son 29 unda olmam gerkiyordu adet günümden bu yana kahvernegi lekelenme yaşıyorum nedir sizcw
Cicek4406 Happymeltem bugün tekrar test yaptım şimdi de kan vermeye geldim bekliyorum sonucu ama bugün daha net çıktı sanki
hilaaaal21 Happymeltem evet ya keşke net ayırt edilebilen bi belirtileri olsaymış 😂 var mı yok mu diye beklemekten testten kafayı yiyoz sonra 😂
Meln6 Happymeltem veririm canım İnşllah çifte bayram yaşarız baya heyecanlıyım 1 senedir bekliyoruz Kasım ayında kimyasal gebelik yaşadım
Happymeltem Meln6 kimyasala döner mi korkusu olacak beta çıksa bile Allah’ım ne dertli isler bunlar 😪 sağlıkla hayirla hepimizin inşallah duaları kabul olsun lütfen Allah’ım