hilaaaal21 momysss benimde bat 5 haziran dün yaptım çıkmadı bu ay ya elendim ya sonradan öğrenenlerden olcam.
aycan88 momysss bundam sonra o zıkımlara Para vermeyecez canım anam babam testleri alacaz kaset oda gecikince biz duramıyoruz günü gelmeden yapıyoz sonra üzülüyoz
momysss aycan88 aynen bi ton para döktük resmen simdi bütün yaptıklarıma bakcam tek tek atcam çöpe sonra
aycan88 momysss aynen kuzum at hepsini bende bugün karar aldım bir daha oldu mu olacak mı vay yumurtlamadan sonra test yapacam hiç o kafalara girmeyeceğim. Rabbim ne zaman nasip ederse hayırlısıyla o zaman olur elden gelen bişey yok
momysss aycan88 aynen valla adet gecikince kafamız rahat olcak biz adetten 10 gün önce teste başlıyoz😀
aycan88 momysss kabahat bizde testleride iyi kitliyolar hafta sonuda alıp pahalı pahalı bundan sonra almıyoruz tamam mı canım attınmı sen testleri
aycan88 momysss bekle kuzum hiç acele etme ettiğimiz bizi üzüyor bak benim ki 6 gün geçti bugün oldu ve herkezde var bu mevsim geçişimi neyin etkisiyse herkez geciyor