Muzikcianne Burada samimi sıcak konuşmalara çok alışığım, yargılamayı bile neredeyse çok az görüyorum ama HappyKids uygulamasında ne desem tersliyorlar eleştiriyorlar kafayı yemiş gibiler. Lohusa halimle moralimi bozdular
Buket-izmir Muzikcianne insanlar empati yoksunu :/ ülke biliyosun ki hastalandı. Yaramıyosa burda takıl. Canın kabga isterse orda manyak birini bul desarj ol 😅 üzgünüm
Su123 Muzikcianne evet gerçekten oradaki anneler öyle her şeyi en güzel şekilde onlar yapıyor onlar biliyor gereksiz egoları var ben uygulamayı sildim kullanmıyorum
2bebelianne Muzikcianne burada hamilelik hormonu ile orada lohusa depresyonu ile öyleler size perideyi öneririm sakin sessiz insanların yeri 😂🫶🏻
Muzikcianne Embu ay hayır bizde tuzlama var ama ben yapmak istemiyorum denize bir kez sokup çıkaracağım dedim 40ı çıkınca dedim. Doktordan da onay aldım atopik bi bebek çünkü
Embu Muzikcianne hım tuzlama adetiyle ilgili bi bilgim yok doktor sorun yok dediyse buna da birşey diyemezler heralde
Blzlg Muzikcianne denize sokup çıkartınca aynı şey olmuyor yanlız. Liseden eski bi arkadaşım(şu an arkadaşım değil) ailesi öyle yapmış kız yine koku problemi yaşıyordu.
Muzikcianne Embu o doktorun ismini söyle de yolumuz düşmesin dediler 😂 bu arada kendisi çok tanınan bir pediatrist 😅
Embu Muzikcianne yani annesi sizsiniz doktor kaç yıl okumuş araştırmış tecrübeli ama bazıları daha çok bilir boşverin
Muzikcianne Blzlg tam tuzlama niyetiyle de sokmayacağım zaten biraz hurafe geliyor bana da açıkçası, cildine iyi gelsin niyetindeyim. Sizce gerçek mi ya tuzlama olayı
Blzlg Muzikcianne bence kesinlikle gerçek ben hiç kokmam ve adanadaki çoğu arkadaşım da kokmaz bu yapıldığı için. Valla çok saçma ve mantıksız aslında bakıldığında ama işe ayıyor ben çocuklarıma kesin yapacağım. Çünkü işe yarıyor gördüm yani
Ayseguls_baby Muzikcianne bence gerçek ya annem beni de tuzlamış gerçekten hiç kokmam eşim de der seni hiç ter kokarken görmedim diye.
ug_fa-3diplomalianne Muzikcianne hayır ya alakası yok kokmuyosa bu onun vücuduyla alakalıdır ben ve yaşıtım onca insan var tuzlanan hiç de işe yaramamış yani bilimsel olarak da kanıtlandı yalan olduğu ben asla çocuklarıma yaptırmadım ben göreve devam ederken bu sebepten bir bebek getirmişlerdi bebek kurtarılamadı o görüntü asla gözümün önünden gitmez 2 kızım var yaptırmadım 3üncü bebeğim olacak yaptırmicam
sakinim_tmm Muzikcianne benim İLk çocuğum yaz bebegiydu ne yaptıysak isilikten kurtulamadik. Doktor suyunun temiz olduğundan emin olduğunuz bir yerde denize sokun, usutmeyin yeter. Cildi hemen toparlar demişti nitekimde öyle oldu iki kere gittik denize bir daha isilik sorunu yaşamadık. Ama en önemlisi suyunun temiz olduğundan emin olduğunuz bir bölgede sokun çünkü bazı denizler çok pis ve kanalizasyon sulları karışıyor. Mikrop ve enfeksiyon riski oluyor Muzikcianne
[silindi] Blzlg esimde tuzlanmış o yörenin geleneginden mütevellit ama kokar adanalı diger tuzlanmış kız arkadaslarimda erkek terlemiş gibi kokarlardi..ailem bizleri tuzlamamış kokmayız,kv de bebegimi tuzlamayi çok istedi bana çok ses edemiyordu esimi uyardım asla diye ve tuzlamadık
gurbette_bir_anne Muzikcianne Ay gerçekten öyle bişey soramazsın sürekli onların yaptığı yorumlara katılmak zorunda gibi hissettiriyorlar ve gruplaşma çok fazla var oğlum bir yaşına girdi sildim bir daha da kullanmam
History5 gurbette_bir_anne evet orada ciddi gruplaşma var hiç hoşuma gitmedi ve yönetim buna el atmıyor bir kişiye aynı arkadaş grubu saldırıyor büyük ihtimal arkada birbirlerini dolduruyorlar falan 😀
Muzikcianne ug_fa-3diplomalianne bence de en mantıklısı ben de yaptırmayacağım. Fakat şöyle ben tuzlanmışım yazın bile bir damla terlemem ama kardeşimi tuzlamadılar kışın bile aşırı kokuyor alakası var mıdır bilmiyorum