Birhayalimvr Kizlar ilk gebeligim bilgim yok aydinlatirsaniz sevinirim. Bu ikili test devlet hastanelerinde yapiliyormu nasil yapiliyor. 12. Haftada gitsem olur dimi
Ilkesmomy Birhayalimvr 11 de baslıyor dıye hatırlıyorum bendd 12 de gıtcem ıkılı ıcın dr o zamana cagırdıı
Sbrn78 Birhayalimvr devlete yapabilirsin canm sen tam 12 haftada git hemen bakarlar zaten önce utrosonda ense burun kemiğine bakyorlar sonra kan alıyorlar ama nacizene fikrim yaptırma direk 13 haftada ücretli bir test var onu yaptr ikili tarama riskli cıkarsa bunu öneritorlar cünkü en azından stres yaşamazsn
Merve_kucuk Birhayalimvr 11/14 haftaları arasında yapılıyor. Ben 11+3 günlükken devlette yaptırmıştım. Doktor bebeğin ense kalınlığına ve nazal(burun) kemiği var mı yok mu ona bakıyor. Daha sonra kan tahlili veriyorsunuz. Sonuçların çıkması hastaneden hastaneye değişiyor. Bir hafta sonra çıkan da var 10/14 gün sonra da.
Birhayalimvr Sbrn78 fetal dna adj fiyat aldik ama cok pahali 470 dolar dendj o yüzden ilikiye karar verdik cnm ya
Sbrn78 Birhayalimvr evet pahalı maliyetli malesef ama ikili güzel gelirse zaten gerekte olmuyor işallah güzel sonuçlar al sağlıkla gelsin canm🤲
BengiK Birhayalimvr 260 dolara ankrada yaptiracagiz. Cok uygun bayramdan sonraki sali evimden kanimi alacaklar
Tugba2005 Birhayalimvr bende İstanbul da yaşıyorum, yaptırdım ve uygundu. Çok da ilgililer ben çok memnun kaldım.
BengiK Birhayalimvr ben de istanbulda yasiyorum. Evime hemsire yonlendiriyolar sali gunu gelecek kan alip ankaraya gönderecekler. 10 gune sonuc cikar dediler genelde 7 gune cikiyormus.
2boysmotherr Birhayalimvr ben istanbulda gebe poliklinigine gitmiştim kayıt açtılar perinatalok için 8. Haftada gitmiştim kayıt oluşunca randevu aldım 11+5 günümde yaptırdım perinataloga ikili testi onlr yapıyomuş öyle söylediler bana orda beklerkende sorsugumda ikiliyi hep o bölüme yaptıryolardı
ecemelis Ben Devlet hastanesinde yaptırdım özelde yaptırmayı düşünmüyorsan Devlet hastanesine giderek sıra al zaten sonuçlar bir 15 güne çıkıyor boşuna özel hastanelere para ödemezsin