DogaLina_ endlesslove1 ben terazi yukselenim akrep Kizim akrep yukselenide akrep Yolda gelende akrep 🤣 yukseleni dogum saatine bagli 🤣
Parinas endlesslove1 ben balık oğlum terazi kızım aslan ikinci oğlumda aslan olacak. Bi eve 2 aslan çok fazla ama hayırlısı bakalım 🙈
Suheyle1 endlesslove1 ben ikizler 👯 oglum terazi ⚖️ dogacak olan bebegim de aslan 🦁 olacak kısmetse babaları ise boga burcu şenlikli günler bizim evi bekliyor😂
Denizj DogaLina_ hiç terazi kadını tanımadım. Acaba kız nasıl olacak çok merak ediyorum birazcık spoiler verebilir misiniz🤣
Schaden Pembe_bulut ben de kovayım oğlan akrep olacak, bugün doktorum şakayla karışık istersen erken doğurtalım dedi 😅 akreplerin nesi varki 😆 anlaşabiliyor musunuz 😄
endlesslove1 Premsescik başak burcu olmak da zor ya takıntı çok oluyor fazla düşünceli oluyor başak burcu titizlik oluyor
Premsescik endlesslove1 valla benim kızlar hiç titiz değil camurlamı oynasınlar sülükmü tutsunlar ne ararsan var büyüyünce nasıl olur bilmiyorum 😅
2Princess1Mom endlesslove1 Ben başak 🌾 kızım akrep 🦂 ikinci kızımı bekliyorum muhtemelen yengeç 🦀 olacak. 🤭
endlesslove1 Premsescik ama küçükken bende öyleydin önce pisliğe doyması lazım ondan bıkması lazım sonra büyüdükçe başlıyor temizlik takıntısı
Parinas Premsescik başaklar bence temiz değil de takıntılı olmaya meyilliler. Kafayı temizliğe takarlarsa o zaman titiz olurlar. O yüzden başak kadınları daha titiz olur erkekleri olmaz genelde
ttazeannee endlesslove1 aslan burcuyum kızım İkizler. İlerdeki ilişkimiz nasıl olacak çok merak ediyorum