Havvauygun Kızlar yeni aklıma geliyor eşim sevgililer gününde çiçek aldı bana içinde gül de vardı.Kokladım ben aklıma bile gelmedi bebeğimde gül mü oluşacak şimdi😏
Busra_bugraaa Havvauygun 😳😳😳🤭🤭🤭 bende aynısını yaptım şimdi bunu okuyunca aklıma geldi gerçekten öyle oluyor mu eğer oluyorsa da inşallah gözüken yerlerinde olmaz Allahım amin 🤲🏻
MihriiFb Havvauygun bende bunu dusunmedim degillll🤔 hic aklima gelmeden koklafim elledim sevdim papatya da gül de.. Inşallah bişey olmaz 🙏🤦♀️
Busra_bugraaa Havvauygun canım şimdi anneme sordum da hamileliğinin başlarında koklayınca oluyormuş sanırım senin kaç aylık
prensleriminannesii Havvauygun ben üzerinde gül taneleri olan lokum yedim doğdu oğlum bi sknti olmadı çok şükür 😂
Havvauygun Busra_bugraaa amin canım benimde demin geldi.Buket karışık olunca hiç aklıma gelmedi ama gül de var kokladım yani hatta bugün bile kokladım
sudamlasi Havvauygun sebebi farklıdır eminim. Bende çook kokladım bahçemizde güller var gidip gelip koklardım bişey yok bebeğimde
Deletedmom667 sudamlasi annemde bende koklamış bacagımda var ama cıgerdenmı gülden mi bılmıo🙂 inşallah gul deıldır bende kokladım bılmeden
Busra_bugraaa Havvauygun hmm inşallah olmaz canım yaaa kafana takma çok düşünme ya olursa diye olursa da yapacak bişey Yok artık bakalım şansımıza 🤲🏻
Busra_bugraaa Havvauygun ilk 3 ay dedi bilmiyorum canım yaaa aman takılma boşver olacak varsa olur inşallah görünmeyen bir yerinde olur olursa da