Haleunsblr Bebeğim de asimetrik gelişim geriliği teşhisi konuldu 3 günde bir nst ye ve ultrasona giriyorum plesantadan kan akışı vs normal ama bel çevresi küçük kilosuda Bu şekilde doğurmuş olanlar vardır belki Sonuç ne oldu? Az kaldı ama canımdan can gidiyor hergün düşünmekten..
Reina Haleunsblr 37 haftalıkkeb kontrole gittim karın çevresi 34 haftada kalmştı. Ertesi gün ameliyata alındım. Zaten bebeğim hareketsizdi, akciğerleri problemli doğdu 18 gün küvezde kaldı ve şuan yanmda uyuyor 🥰 1 aylık oldu bugün.
sibeltmkl 33.haftaya kadar herşey normaldi sonra bacak kol boyu 1-2 mm kısa ölçtüm dedi drum down sendromlu olabilir dedi doğum yapana kadar bişey yapamayız doğumu bekleyip göreceğiz dedi. Şuan 37+2 olduk sonuçlar değişti gelişimi devam ediyor çok şükür biraz zayıf olcak dedi ama olsun sağlıklı olsunda bence stres yapmayın ben artık takmıyorum Allah büyük inşallah sağlıcakla doğarlar
Haleunsblr sibeltmkl benimde küçük bebekmiş fiziki olarak uzun boyluyum senden daha büyük bebek bekliyoruz diyorlar benim elimde olan birşey yok 😔 oysaki Pazartesi tekrardan ultrasona gireceğim bakalım hayırlısı
sibeltmkl Oğlumda 2900 doğdu 1 ayda 1750 gr aldı sadece anne sütüyle. yeterki sağlıklı olsunlar zayıf olsun boşver stres yapma