Hurem76 Selam kızlar biz 21+5 olduk. Detaylı usg yaptık hamdolsun herşey yolunda hayırlısıyla bi oğlumuz olacak bu 2. Gebeliğim. Herhalde bunun verdiği rahatlıkla daha hiçbir şey almadım😂😂 Sizde hazırlıjlar nasıl gidiyor. Gelin sohbet edelim ☕️☕️
Sedayavuz Hurem76 ilk bebeğim ekim, ikinci bebeğim de kasım doğumlu. Bence yaz süreci sıcaklar, ödemler dışında doğum açıcısından en keyifli zamanlar. Kendini şanslı hissedebilirsin 🙏🏻
ftmdyn22 Hurem76 21+3 oldum çok şükür şimdilik güzel gidiyor benimde ikinci gebeliğim hiç hazır hissetmiyorum daha kendimi ama yapacak bir şey yok 😂ekime denk gelmesine ayrı seviniyorum kışın çocuğu büyütür yazında yine bol bol gezerim 😁
Kbrrr002 Hurem76 21+6 olduk şükür son 127 gün diyor sabırsızlıkla bekliyorum 22+6 da detaylıya giricem ufak tefek başladım 🌸🌸
Hurem76 Sedayavuz Yaa benimde ilk bebeğim kasım ikinci ekimde olacak ama soğuklardan korkuyorum hasta olur mu gezebilir miyim diye ama tabi bunlar en son düşündüğüm şuan tek temennim sağlıklı olması☺️
Sedayavuz Hurem76 mevsimler eskisi gibi soğuk değil ya hiç korkma. Sıcaklar sonrası en güzel zamanları diyebilirim. Ben hiç engellemedim onları ne kalın ne ince giyindiler hatta korkusuzca yurtdışına bile çıktım diyebilirim😂
Efendininannesi Bizde 18+4le yolumuza devam ediyoruz 🙈 benimde 2. Gebeliğim kızımızı bekliyoruz inşallah 🩷 artan iştahla beraber kilo almaya başladım karnım çok çabuk büyüdü bikaç gündür net bir şekilde pıt pıt hareketlerini hissediyorum özlemişim bu duyguyu 🥹
Hurem76 Efendininannesi evet ben de son 1.02 haftadır hissediyorum gerçekten çok güzel bir duygu her hamileliği özlüyor bence🥹