seyma281015 ilk bebekte vucudunuz ve ruhunuz yıpranmış zaten neden korunmadınız ki.doktorlar bişey bildiği için 3 ay bebek yasak diyorlar.bende çok şey yaşadım.ilk hamileliğimde boş gebelik dendi kürtaj etti doktr ama dış gebelikmiş gece yarısı acillik oldum iç kanama geçirmişim ve sezeryan gibi ameliytla aldılar..4.5 ay sonra tekrar hamile kaldım yine dış gebelik olabilir dediler 15 gün hastanede yattım ve şükür dış gebelik değilmiş ama sağlıksız gebelikti bebek oluşmadan düşük yaptım ve arkasından yine küretajla temizlediler..yine korundum 3 ay sonra bıraktım korunmayı ama olmadı.1 yıl geçti üstünden ve ben umutlarımı tüketip Allahım versende vermesende hayırlısı olsun deyip rıza gösterdim.ve sonraki ay hamile olduğumu öğrendim..günlerim acaba sağlıklımı kalp atışı olacakmı diye düşünmekle geçti..sonuç 35+3 olduk çok şükür...uzunca oldu ama kısaca hem vucudunuzu hem kendinizi dinlendirin sonrası Rabbim en güzelini verir...bu arada 36 yaşındayım umutları haklı olarak tüketmiştim ama Rabbimin nimeti geniş..