Elzem123 Gul1935 kesinlikle park yatak almalısınız. 2 çocuk büyüttüm içinde halrn sapasağlam. Şimdi 3. Gebeyim onda da kullanmaya devam edeceğim.
EsilaMiracAyazEren_Moms Gul1935 kesinlikle park yatak. Uzun süre boyunca kullanışlı oluyor. Oğlum 3 yaşında hala patk beşiğinde yatıyor. En azından güvenli de. Bazen içini toplarla doldurup içine de koyuyorduk eğleniyordu kardeşleriyle beraber. O büyüse bile ilerde kardeşi de kullanabilir en azından.
Womanmom15 Gul1935 benim park yatak çok kullanisli 3 kademeli hem 5 yaşına kadar sigabilir dedi hem oyun çadırı da oluyor kullanışlı bana dediler kullanisli değil vs iyiki almisim
melisaortaavci Gul1935 ikisini de tecrübe etmiş anne olarak kesinlikle anne yanı park yatak. Dikişlerden eğilip bebeği almaya çok zorlanıyordum. Kullanışlıkık açısından da park yatak. Aştı depolama alanı gibi. Alt açma matı var. Gittiğin yere çadır gibi götürebiliyosun
pembesever01 Benim odam küçük olduğu için anne yanı aldım kiwinin crozy modelini, alanım yok cünkü. Odasına da ayrı büyüyen beşik alacağım nasipse park yatak bana da çok tavsiye edildi çevremden ama alanım müsaade etmediiii😁
minimomy_ Gul1935 anne yanı olabilen park yataklar var tavsiyemdir iki iş olmasın derseniz tavsiye ederim ben tecrübesizlikten ilk anne yanı aldım ama sonra büyüdü ve dikilmeye başladı tehlikeli olunca park yatakta aldık
nesetneseturan IKEA nın ahşap olanını oğlumda aldım bu bebeğimede kullanicam kısmetse 4 yaşına kadar rahatlıkla kullanılabiliyo memnunum
momkrm19 Gul1935 oğluma 3 sene park yatak kullanıp normal genç yatağına geçirdim, hiç anne yanı aramadım, yatağımızın yanına dayamıştık zaten kademeli olduğu için üst kademede anne yanı ile aynı işi yapmış oluyor
Anneadayii_ Gul1935 ben uzun süreli kullanım için park yatak aldım odası da hazır ama daha çok yanımda yatabilir 😍
Sevgii_ Laydyg evet trendyoldan aldım hoffie marka. Diğer markalarla aynı bence yanında gelen yatak baya iyiydi ekstra yatak almak zorunda kalmadım. https://ty.gl/rxdfpym0uf10n
Prenses6- Bende park yatak aldım ve çok beğendim öykü bebeden aldım çok kaliteli fiyatıda gayet uygun 4500 daha bebişim doğmadı hayırlısıyla kullanır inşallh
3_bebelianne Gul1935 ikisinden al alacağım dersen anne yanı az süre kullanılıyor park yatak daha uzun soluklu
Ipek0z Gul1935 anne yanı beşik=boşa harcanmış para canım. Muhakkak park yatak al derim ben. Oğlum 4 yaşında ve hala rahatça sığabiliyor. Hem sağlam hem uzun süre kullanılabilir hem de normal yatağa geçtiğinde katlayıp kaldırabilirsin. Tecrübeyle sabit 👌🏻
tahamommy Gul1935 elele madreye bakıyorum bende şimdi hem anne yanı oluyor hem de park yatak içime sindi öyle, kullananlarda baya memnun
Benimennembirmelek Gul1935 ben park yatak kullandım ama anne yanı olandan olsa daha iyi olurmuş pratik bence
Pnrazz Gul1935 elele madre anne yanı park yatak kullanıyoruz. Tavsıye ederım. Sağlıkla buyutun İnşaallah :)
Dagli31 Gul1935 benim ikizlerim olacak ikiz anne yanı aldım odalarına da park beşik aldım gittiğimiz yerlerede götürebilmek için öyle tercih ettim anne yanı beşiği gece park beşikleri gündüz kullanıp odalarına alıştırmak istiyorum düzen kurmak için böyle uygun gördüm anne yanı beşiği de sığmadıkları zaman satışa koyacağım satacağım