Kbr-cnbrc tecrubeliiannee 30 haftalık oldum benide korku sarmaya başladı bian önce zaman aksın bitsin diyorum bi yandan bana birşey olursa kızım nolur diyorum annelik hep vicdan azabıymış gerçekten. Kızım 7 yaşında ben hastanede kalınca ananende kalırsın demiştim ben sensiz uyuyamam ki diyo korkarım sensiz diyo cok üzülüyorum cok
tecrubeliiannee Kbr-cnbrc benimki de anlıyor sanırım herseyi bana fazla düşkün olmaya başladı ben de üzülüyorum
Eliferimm NazAkyol06 Yaa hemen hemen aynıyız, 32 haftalik oğluma hamileyim kızımın da 3 yaşına 3 ay var sezaryen olacağım. Sağlıkla kavuşalım inşallah 🥰
Seraphenden tecrubeliiannee 9 haftalığım henüz iki kızım kalıyor geride ben şimdiden düşündükçe ağlama nöbetleri geçiriyorum
Seraphenden tecrubeliiannee 2. Kızımı doğuralı 7 ay olacak onda da aynı senin gibi son zamanlarda çok etkilenmeye başlamıştım Allah ın izniyle geçti güzelce. Yinede o döngüye kapılmadan olmuyor galiba korkma ama Allah ın izniyle geçiyor dopum vakti gelince sadece işte girene kadar bu duygu durumları böyle oluyor
bebegimd7 Kızlar yapmayın bu eziyeti kendinize. Hem sezaryen 30 dakikaya yapılan bir ameliyat nasıl çok zor ameliyat olabilir ki? Ölüm riski falan hiç düşünmeyin.
altayimmm25 tecrubeliiannee Foruma girince o haberi görünce bi ağlama tuttu. 25.haftaya gireceğim ama ölüm korkusu ilk gebeliğim çocuğumun yavrumun kokusunu içime çekememekten korkuyorum :( Sağlıklı sıhhatli çocuğumuza kavuşalım inşallah çocuğumuz da sağlıkla büyüsün ❤️ En başından beri kefenimi alıp bavulun içine koyup bir sıkıntılı durum anında hazırlıklı olmak geçiyordu içimden, en erken yapacağım inşallah 🥺💕
tecrubeliiannee altayimmm25 ayy canım ikinciler daha kötü oluyormuş arkada evladını bırakmak çok zormuş
babyandmom__ tecrubeliiannee Banyoda tuvalette bulduğum her yalnız kalacağım yerde ağlayan biri olarak abartmıyorsun. Doğurana kadar kızım bensiz kalacak, yalnız büyüyecek diye söylenip ağladım
Talentedmom tecrubeliiannee ilkinde hiç korkmuyordum zaten nasıl geçti anlamadım ama ikinci sezeryan beni çok korkutuyor sezeryan sonrası zorlukları aklıma geliyor o zaman ilkti ama şimdi ardımızda bir çocuk daha var ya bence o korkutuyor bizi
tecrubeliiannee Talentedmom evet önce ölüm korkusu arkada evlat bırakma sonra acıdan evladıma yetememe korkusu ah annelik…
Talentedmom tecrubeliiannee ölüm korkusu yok sadece geride kalan evladımı düşünüyorum aklım hep onda kalacak diye
Premsescik tecrubeliiannee haftaya bende sezaryen olacağım 3. 2 tane kızımı bırakıp ameliyata girmek cok zor bide az önce post gördüm kadının beynine pıhtı atmış vefat etmiş sezaryen doğumda ondanda etkilendim
Eceunverkanra tecrubeliiannee Birebir aynı durumdayız Çarşamba günü doğumum var. Duygularım iç içe geçmiş durumda korku,endişe,panik,heyecan. Allahım sağlık sıhhatle doğurup, sağlıkla kucaklarımıza alabilmeyi nasip etsin inşallah amin🤲🏻
Sedayavuz tecrubeliiannee ya o an çok ağlamak geliyor içinden ki bence ağla. Ben çok ağladım sonra dedim beni uyutun biraz dinlenip öyle kendime geleyim😂