Hafakala272727 ozlem_2727 Aynn daha uygun bir hastane daha var ama size önermiyorum kızımı orda doğurmuştum memnun kalmadım ondan önermiyorum
Hafakala272727 ozlem_2727 Anka hastanesi Cnm iyi doktor var bir tane ama gerisi boş hastane hemşireleri falan hiç ilgili değil
Hafakala272727 ozlem_2727 rica ederim inanır mısın devlette daha iyi muamele yapıyorlar ondan yani gitmeyin 😘sizinki kaçıncı hafta
ozlem_2727 ftmdyn22 berfin hanım gerçekten iyi acaba riskli gebelik kabul eder mi 2.doğumda gittim ama riskli değildim o zamanlar ben
ozlem_2727 Hafakala272727 inanırım ya ilk doğumda kemal bayındırda yaşadım bende olumsuzluklar şu an 19 hafta inşallah
Hafakala272727 ozlem_2727 rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin insan o kadar para verince aksilik yaşamak istemiyor normal olarak
ozlem_2727 Hafakala272727 amin çok teşekkür ederim gerçekten öyle para vereceğim bari güzel şeyler yaşayayım kötü şeyleri. Beleş de yaşatıyorlar
melikegkbltt__ Elanur63_ Büşra Soner ve şerife ışık tercih edebilirsiniz muayne için ikisine gidiyorum ama çok ilgili çok güler yüzlüler 🌸
Elanur63_ melikegkbltt__ tşk ederim şerife ışık aklımdaydı acaba oranın ultrason cihazları nasıl kağıt veriyorlar mı buradaki devlette bebek bile görünmüyor oradaki cihazlar nasıl acabq siz orda hiç doğum yaptınız mı