Annesii66 Kızlar Kocaeli’de acil doktor önerisi olan var mı devlet özel fark etmez gittiğim doktordan hiç memnun kalamadım iki kelime zor konuştu hadi bay bay demekten başka birşey bilmiyor
Su123 Annesii66 ben kocaeli aktif kocaeli hastanesine hilal bayrama gidiyorum aşırı memnunım her şeyi tek tek anlatıyor
Elif3419 Annesii66 akademi hastanesinde ömer doğukan saraç çok iyi ben hastane olarak beğenmediğim için gitmedim ama doktor mükemmel Siz hangi doktora gidiyordunuz?
Nurtuba4160 Annesii66 Kocaeli şehir hastanesi Ayşegül özlem Orbay çok iyi doktor kızımda ona gittim hamileyim aynı doktora devam ediyorum şuan MHRS de randevusu açık
Smyye1B Annesii66 Umuttepeye gidiyorum o kadar memnunum ki gerekli olan herşeyi söylüyor doktorlar ilgileri çok iyi
Annesii66 Bilgemaitri88- ya evet herkes çok iyi dedi ama hiç sıra bulamadım o hastaneye siz nasıl alıyorsunuz randevu
Smyye1B Annesii66 O an gebe polikliniğinde kim olursa belirli bir doktor yok. Tüm takip edilen bilgiler zaten sistemde . Mesela ben ilk hamileliğimde özele gittim hiç bilmezdim benden kan alındığını ama burası her kontrolde kan idrar tahlili de yineliyor
Fahriye41 Annesii66 Kocaeli şehir hastanesi düşünürsen nilüfer Tuncay Işıkkent ben bugün gittim memnun kaldım tek tek ekrani cevirip anlattı Burçin öğretmenler yılmaz da çok iyi bi kaç doktor var memnun değilim bu ikisi cok iyi
Annesii66 Fahriye41 Ayşegül Özlem Orbay doktora vardı ona aldık iyi bir doktor mu canım gittin mi hiç
Fahriye41 Smyye1B şehir hastanesinde detaylı ultrason için randevu alamadım Umut tepe ücretli bakıyor mu riskli gebelik yok
Fahriye41 Annesii66 oda iyi kuzum inşallah sende memnun kalırsın bazı doktorlar var konuşmana bile müsade etmezler ama bu doktorlar böyle değil inşallah iyi gecer randevun kuzum denyimini yaz buraya gitmek isteyene fikir olur