Zzlyh Tugba29_ Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 36 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 37 Çin Takvimine Göre Hamile Kaldığınız Tarihteki Yaşınız: 36 36+11= 47 47-9= 38 38 çift sayı yani diğer yönteme göre de bebeğiniz kız
Tugba29_ Zzlyh erkek olucak bnde öyle hesaplıyarak yaptım malesef tutmadı bende bu yöntemle hesapladım
Zzlyh Kızlar herkese dönmeye çalıştım çok mesaj geldi gözümden kaçan olduysa kusura bakmayın yenden mesaj atın lütfen.
Zzlyh Ygmr1704 Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 32 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 33 32+4 =36 36-9=27 27 tek sayı diğer yönteme göre de erkek çıkıyor yani.
sendekimsinnn Zzlyh canım ben dediğin siteden baktım şimdiki yaşım 25 ama çin takvimine göre 27 çıkıyo yani orda öyle yazıyo normaşde 26 yaaması gerekmezmi
Zzlyh sendekimsinnn Olması gereken o canım Çin takvimine göre bazı yaşlara bir bazı yaşlara 2 yaş eklenmesi gerekiyor zaten diğer siteler bunu yapmadığı için yanlış çıkarıyor.
mervebusra Zzlyh 09.11.1995 doğum tarihim 16.02.2025 son adet tarihim bakabilir misiniz Büyük ihtimalle yumurtlama gününde hamile kaldım 1 mart 🥰🦋💐
Zzlyh mervebusra şubatta hamile kaldıysanız erkek martta hamile kaldıysanız kız gözüküyor. Diğer yönteme göre de 29+3=32 32-9=23 Tek sayı yani diğer yönteme göre de erkek çıkıyor
iremd-1798 Zzlyh evet evet kesinlikle eminiz çok teşekkür ederim Perşembe günü cinsiyeti öğreneceğiz ☺️
Zzlyh Denizahsen Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 33 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 34 Çin Takvimine Göre Hamile Kaldığınız Tarihteki Yaşınız: 33 33+4=37 37-9= 28 Çift sayı yani iki yönteme göre de kız çıkıyor
sendekimsinnn Zzlyh benim kız çıktı şuan 16 haftalıpım 12 haftalıkken doktor %70 erkek dedi nuba görede erkek bakalım hamgisi doğru çıkacak
Zzlyh cakirbebek Çin Takvimi’ne Göre ERKEK Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 29 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 31 Mart ayında hamile kalmışsınız gibi hesapladım 29+3 =32 32-9=23 Tek sayı yani bu yönteme göre de erkek
Momsbabyyy Zzlyh ay bana da bakarmısınnn Doğum tarihim : 16.06.1997 Hamile kaldığım gün : 04.04.2025 ❣️❣️
Zzlyh Momsbabyyy Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 27 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 28 27+4=31 31-9 =22 Çift sayı yani bu yönteme göre de kız
Zzlyh sendekimsinnn Kesinliği olan bişey değil tabiki çok kaptırmadan eğlencesine bakmak gerekiyor. Ama sizin ultrason resminize de baktım sizin bebeğiniz kız bence. Sonucu öğrenince buraya yazın lütfen.