Zzlyh birmayismasali Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 27 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 28 Doğum tarihiniz Nisan olarak hesapladım. Diğer yönteme göre erkek gözüküyor
Zzlyh Dilaraokty44 Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 32 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 33 Doğum ayınız Temmuz hamile kaldığınız ay Nisan olarak hesapladım. Diğer yöntem ise erkek gösteriyor
Zzlyh Parek00 Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 28 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 30 Diğer yönteme göre de kız gözüküyor
Milku Zzlyh Merhabaa, rica etsem bana da bakar mısınız🥰 06.12.2000 Sat: 21 mart ama 26 mart olarak güncellendi
Zzlyh Milku Çin Takvimi’ne Göre ERKEK Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 24 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 25 Doğum ayınız Aralık olarak baktım yanlışsa düzeltin. Diğer yönteme göre de erkek çıkıyor.
Zzlyh Mda9 Çin Takvimi’ne Göre ERKEK Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 27 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 28 Çin Takvimine Göre Hamile Kaldığınız Tarihteki Yaşınız: 27 Diğer yönteme göre de bebeğiniz erkek gözüküyor
Zzlyh _Mother_ Sizin ikisi de erkek gözüküyor yanlış bakmadıysam😂 Gemişe dönük bakmak çok zor oluyor karışık.
_Mother_ Zzlyh Ben yapay zekaya geriye dönük hesaplattım ikisine de kız dedi hesaplama yaptığı tabloyu istedim 3. Yü ona göre yapacağım 😂🤣🤣🤣🤣
Zzlyh Ciftci16 Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 23 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 24 Diğer hesaplama yöntemine göre de bebeğiniz kız gözüküyor.
Zzlyh Dilaraokty44 Çin Takvimi’ne Göre KIZ Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 27 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 28 Ayy tarihi yanlış girmişim sizin çünkü. O kadar çok mesaj geldi ki karışmış. Doğrusu şimdi attığım.Diğer yönteme göre de kız gözüküyor.
Hanifesonmezz01 Zzlyh Doğum tarihim 26.10.1999 Yumurtlama tarihim 25 nisan adet tarihim 8 nisan bakarmısın rica etsem 🤍
Zzlyh Hanifesonmezz01 Çin Takvimi’ne Göre ERKEK Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 25 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 26 Diğer yönteme göre ise kız gözüküyor ama hamilelik mayısta da olabilir eğer mayısa o zaman o da erkek gözükür.
Zzlyh Ferda33 Çin Takvimi’ne Göre ERKEK Çocuğunuz Olacak… Gerçek Yaşınız: 34 Çin Takvimine Göre Şimdiki Yaşınız: 35 Diğer yönteme göre ise kız çıkıyor.
Dilaraokty44 Zzlyh ben de bakıyorum sürekli ama hep erkek çıkıyor siz nasıl bakıyorsunuz söyler misiniz
Zzlyh Dilaraokty44 Çin-takvimi.gen.tr bu siteden bakıyorum bence en doğru site bu.Bir de son adet tarihi değil hamile kaldığın ay yazılmalı. Örneğin son adet tarihi mayıs 23 ise haziran yazıyoruz ama mayıs 5 diyelim o zaman yine mayıs yazıyoruz bazıları geç döllenme erkek döllenme olabiliyor en doğru sonuç akıntı veya ovulasyon testiyle yumurtlama gününü tam bilenlerini çıkar.