Hanımlar benim gibi hurafa severlere bazı bilgilerle geldim. Çin takvimi sonucunuz tutmadıysa yanlış takvim ve takvimi de yanlış kullanmış olabileceğinizi biliyor muydunuz? Şimdi Çin takvimin bazı kaideleri var belirli aylardan sonra yaşınıza bir yaş eklemeniz öyle bakmanız gerekiyor.Denemelerimde gördüm ki çocuğu otomatik hesaplama sitesi bunu yapmıyor ve yanlış sonuçlar veriyor. İkinci kural son adet tarihiniz değil hamile kaldığınız tarihi girmelisiniz yoksa yanlış sonuç alırsınız. Mesela son adet tarihinizi 25 Ocak diyelim siz şubat aynını yazmalısınız hatta yumurtlama gününüz biliyorsanız daha da iyi. Benim kullandığım bir site var yanlış çıkanlara da bu dediklerimi göz önüne alıp yeniden baktık ve nerdeyse herkesin doğru çıktı.10 kişi de bir kişi tutmadı öyle söyleyeyim size. Hadi şimdi bu bilgilerle deneyin yeniden bakalım tutacak mı? Benim güvendiğim siteyi de söylerim isteseniz bilmiyorum yasak falan mı yazmıyorum o yüzden şimdi. Kendinizi bağlamayın tabi ki yine eğlencesine bakın geçin ben hurafelerle çok eğleniyorum.