Meriveannesi Gebeler doktorum normal olarak nst de istedi sancı çıktı ve açılma var 🥲🥲 Bunları yazarken bile ağlıyorum dua edin nolur 🤲🤲
GirlandBoy_Mom Meriveannesi geçmiş olsun kuzum nasılsın hastanede misin şuan kaç cm açılman var çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun sen hissediyomusun sancıları kendini strese sokma lütfen haftan güzel 2 cm açıklıkla gezdim 2 hafta ilkinde vaktinde doğdu üzme kendini
cerengeredeli Meriveannesi sancım kaç çıktı nst de. Strese sokma kendini stres daha tehlikeli şuan rahatla, doktorlar sana yardım için oradalar ☺️
Tugce89 Meriveannesi geçmiş olsun.ben de 33.haftadayım ve bugün muayenede doktor sertlik hissedince nst’ye aldı. Bende de sancı çıktı ama henüz açılmam yokmuş. Yatış vermekle eve yollamak arasında kaldı, eve gidip dinlen dedi en son ilaç yazıp. Bende de şuan gergin bekleyiş var.İnşallah bebişler acele etmez
minimomy_ Meriveannesi aynısı bende de olmuştu yatış vermişlerdi 2 gün nidicart ve ciğer geliştirici olmuştum o şekilde durmuştu nst de 100ü görüyordu sancılarım ama ben hissetmiyordum 39+4 te doğurmuştum
Opmiyimgebeyim Sakin ol canım. Açılman kaç cm? İğne yapıp durdurabilirler. Önemli olan senin sakin olman. Stres sancıyı tetikler. Sancı çıktıktan sonra, hatta bir iki cm açıklıkla 2-3 hafta geçiren var. Hem kritik süreci atltmışsınız. Gönlünü ferah tut
Aselyusra Meriveannesi benim de 34 de başlamıştı canım ve açılmam 3 cmdi. Sancım da çok yüksekti. Ama yatış yaptılar ve durdurdular doğumu. Korkma bir hap var turuncu onu veriyorlar doğum dursun diye düzenli olarak alıyorsun her 3 saatte bir
Zg6641 Meriveannesi kaç haftadır 1cm açıklıkla geziyorum korkmayın hemen doğum olmuyor tabi dikkat edin dinlenin siz.
Meriveannesi GirlandBoy_Mom hayır normal olarak gittim dolyitums kasılmam oluyor arada dedim nst istedi ve nstde sancı çıktı bayaa ve muayene ettim açıklığım olduğunu söyleyince ystış istedi erken gelebilir normal sancı değil doğumda istediğimiz sancı dedi nst de çıkan sancıyı bn o kadar hissetmedim nasış açıklık olmuş onuda anlamadım şuan öyle korkuyorum ki 🤲🤲ağlamaktan gözlerimr yaş gelmiyo
GirlandBoy_Mom Meriveannesi anladım canım çok geçmiş olsun durur inşallah sancın merak etme dualarım seninle 🤲🏻
Aselyusra Meriveannesi 11 gün sonra doğum oldu. Aslında doğum oldu ama kordondaki kan akışı bozulmaya başladığı için aldılar artık doğuma yoksa bir sorun olmasa daha durdurabiliyorlardı. İlk özel hastaneye gittim durdurmak imkansız diye doğuma alacaklardı bebeğe de küvez hazırladılar. Ama ben çıktım ordan üniversite hastanesine gittim onlar durdurdu. Neymiş demek ki amacı küvezdeki bebekten para almak olmayan hastane durdurabiliyormuş.
Meriveannesi GirlandBoy_Mom haber et canım bşrbirimize dua edelim vaktinde gelsinler Allah’ın izniyle🤲🤲