reyhan03K Gizem993 Allah’ım gönlüne göre versin inşallah canım benim benimde 2 tane kızım var 3. Hamileyim inşallah Rabbim de bana erkek evlat nasip etsin
tahamommy Nurellaaaaaaa1212 kız dava açılmasından mı korkuyolar nedir 😅 gerçi biri beni kürt sanıp turnayı gözünden vurmuşsun sen kız istemezsin demişti 🥲 kızdan daha hayırlı evlat mı var dedim bozdun adamı ama oğlum olucak 🥲
tahamommy Nurellaaaaaaa1212 çok fenalar, burda da okumuştum bazı doktorlar riskli dönem bitmeden cinsiyeti söylemiyomuş kızsa düşürmek isterler diye, milletin kafası da iyi değil doktorlarınki de😅
reyhan03K Nurellaaaaaaa1212 😃😃 doğru kesinlikle canım ondan sonra cinsiyet değişikliği diyorlar bence doktor tecrübesizliği o kadar post gördüm 22. Haftadan sonra bile yanılma oluyor nedense
Gizem993 Nurellaaaaaaa1212 reyhan03K Bişey diyimi benim gittiğim özel hastaneydi yemin ederim o kadar itici bir adamdıki sadece dedim ki erkek olsaydı bence pipisi gözükürdü direk bence bana resmen ters ters yok öyle bişey ya dedi ama işte yaşadığım şehirde de bilgili doktor olmadığı için mecburum ona 😣