36 haftalığım bu arada Kızlar cumartesi gecesi saat 1,5 gibi sancılarım başladı hafif hafif sabaha kadar da devam etti yalancı olmadığına kanaat getirdim özelde takipli olduğum doktor orda olmayınca mecbur çam sakura acile gittik saat sabah 8 di , nstye bağlandım sancım 65 lerde çıkıyordu doktor sancın çok var açılmana bakıcaz dedi bir anda parmaklarını daldırdı içime çok kastım gerildim bağırdı seni bekleyemeyiz diye. Sonrasında açılman yok ama sancın var çık 4 yürüyüş yap merdiven in çık geri gel 36. Hafta dolmuş zaten alırız normal doğuma dedi . Hiç durdurmaya çalışmadı korktum bir sıkıntı olur diye çıktım 4 saat yürüdüm merdiven çıktım sancılı sancılı anam ağladı girdim içeri tekrar açılmama baktı yine aynı iğrenç muamele suratsızlık hastalara bağırmalar kızmalar her neyse yine nstye bağladı sancımı yükseltmişler bir anda 65 olan sancım 100 çıktı yine alttan muayne önüne gelen elini sokup durdu çok kötü oldum yine yürü olmuyor açılman senin ya dedi çıktım yine 4 saat yürüdüm geldim alttan muayne 4. Kez oldum bu sefer sancım 150 155 oldu allahım nasıl bir acı anlatamam , çıkın 6 saat yürüyün açılmanız olması için gelin sonra yine dediler dayanamadım hastaneden çıktım eve geldim lanet okuya okuya çok yorgundum mahvettiler beni geldiğim gibi uyumuşum sancım bile uyandıramadı beni sanaj özeldeki kendi doktoruma gittim kızdı ne yapıyorlar bunlarda hiç mi akıl yok bu kadar zorlanır mı denek olarak kullanmışlar resmen az olan sancını seni doğurtup yollamak için yükseltmişler yürüyüşlerle alttan muayneyle diye birde asla wc ve yemek dışında ayağa kalkma yat sadece bekletebildiğimiz kadar bekleticez diyerek , bir serum yaptı ve ilaç verdi sancılarımı durduröak için şu an çok şükür iyiyim yani asla tavsiye etmem beni resmen mahvettiler zamanı değilken doğurtmaya çalıştılar zorla mecbur gittim bin pişman oldum..