deletedmom43191 aysuuozcn ilk gebelik 13 ikinci gebelik 11 üçüncü gebelik 9 haftada öğrendim hepsi doğru çıktı
aysuuozcn deletedmom43191 9 hafta ne kadar erken öğrenmişsiniz keşke benimde öyle olsa meraktan çatlayacağım 🙈
deletedmom43191 aysuuozcn evet zaten 7 haftalık sürpriz bir şekilde öğrendim bebegimi ikinci kontrol 9 haftadaydi hocam cinsiyet belli olmaz ama bir bakabilir miyiz dedim baktı ve kız dedi doğru çıktı 3 aylık bir prensesim var 😍
aysuuozcn deletedmom43191 Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin ömrü boyunca hep gülsün inşallah 🤍
Rukiyeinci94 deletedmom43191 14 haftalık bebeğin kız yada erkek olduğuna karar veremeyen doç.doktorlara ne demeli.Bide bacakla arası açık hala küçük küçük diyorlar.9 hafta ne demek yani.
deletedmom43191 Rukiyeinci94 bilgim yok valla işine gelmeyen soylemiyor işte benim doktorum 9 da söyledi doğru çıktı 3 aylık kızım var
deletedmom43191 Rukiyeinci94 söylemesi lazımdı zorlayın bence doktoru o kadar para veriyosun ne demek yani söylememek
Rukiyeinci94 deletedmom43191 Ya söylüyor ama böyle hep bi açık kapı bırakıyor gerçekten bence fazla para veriyoruz ama gala 16.haftayı bekleyelim diyor ne yapalım mecbur bekliyoruz.Rabbim herkese banada gönlümdekini sağlıkla verir inşallah.
deletedmom43191 Rukiyeinci94 🙄🙄🙄 3 bin para vericem cinsiyet söylemeyecek vay anasını ne uyanık doktor
Rukiyeinci94 deletedmom43191 birde tam söylemeyip 2 hafta sonrayı işaret ediyor hala bende sonradan anladım açıkçası
deletedmom43191 Rukiyeinci94 öyle doktora gitmeye devam etmezdik açıkçası para veriyosun ama istediğin hizmeti alamıyorsun