020525 Bersu3434 almazlarki ben devlet takipliyim devletteki doktor hiç bahsetmedi. Özele gittim 2 gün önce o söyledi oda 38 haftada alırım diyo
Bersu3434 020525 o zaman siz kendinizi yorayacak her işten uzak durun mümkünse komple yatın düzenli tansiyon takibi yapın ve çevrenizde perinatoloji var ise bir defada olsa kontrole gidin belki riskli bir durumunuz yoktur perinatoloji size daha detaylı cevap verir ona göre yolunuza kafanız rahat devam edersiniz
Bersu3434 Aysgllarkn eğer direnç varsa detaylı ultrason da çıkar ve kesinlikle kullandırtırlar merak etme 20.haftaya kadar çok doktor kullandırtmıyor zaten tansiyon olayı genelde 20.haftadan sonra çıkıyor banada detaylıdan sonra genelde aspirine başlatıyorlar birşey çıkmasada
020525 Bersu3434 tşk ederim yatmaya özen gösteriyorum. Yarın bir hastaneye gidicem daha önce dekolman olarak doğum yaptığım hastaneye belki daha detaylı bakilir. Plesanta zayıf olsa detaylı ultrason da çıkmaz mıydı?
Bersu3434 020525 bence çıkardı gibime geliyor çünkü baya plasentayıda inceliyor doktorlar ön duvarı vs
Aysgllarkn Bersu3434 amiin inşallah, birbirimize dua edelim 🥹 rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah 🌸🥰
Hasharia Bersu3434 normal kadın doğum takip ediyor mu bizi acaba ölü doğum olduğu için yeşil alan açıp şehir hastanesine perinatolojiye sevk ediyolar diye duymuştum o yüzden özel hastane de tek doktor ile devam etmeyi düşünüyordum ben
Bersu3434 Aysgllarkn amin inşallah güzel haberlerinizi alırız sağ sağlim kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🙏🏻
Aysgllarkn Hasharia canım ben hem kadın doğum hem perinatoloji ile başladım. Perinatoloji 12 haftadan sonra artık bana gelmene gerek yok, normal kadın doğumla ilerle, bir soeun olursa detaylıdan sonra tekrar gelirsin dedi
Bersu3434 Hasharia benim ölü doğum va olmadığı için o şekilde bilemiyorum ama ben normal kadın doğum takipliyim
Aysgllarkn 020525 37+6 çook iyi bir zaman dilimi zaten, ben oralara gelebilmeyi çok büyğk hayal gibi görüyorum 🥹🥹